GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Selasa, 16 Disember 2008

Bila berkaSih melalui SMS

Pada 14hb Dis 2008 ( Ahad ).. Aku memberani kan diri untuk hadir ke perjumpaan sahabat anjuran g40 inspirasi Mantap yang di Pengerusi kan oleh Pak Ngku Kerdau..Aku lewati pada jam 09:30pg..di sambut meSra oleh Naib PengeruSi Malurie13..lantas menghulur kan aku Name tag sebagai URUS SETIA..ahhhh sudahhh..habis aku..bukan apa bila dah ada name tag pasti kan tertera nama aku relevan..macam Cendol yang selalu menterbalik name tag tersebut agar tidak di kenali sahabat sahabat lain..



Jam 10:30pg acara terus bermula..dengan ucapan ucapan Pengerusi dan wakil RTM Pahang en Zainordin b. Mohammad ( AKI ) ..Sahabat dari Karak Shamsol Ago go mula mengagih kan cenderamata peribadi nya untuk sahabat sahabat..Aku pun dapat juga..



Aku pula sibuk menekan handphone..mana kekasih idaman hati ku ini yang tak kunjung tiba lagi..? Janji akan bertemu berbual mesra dan beramas mesra..eheh..Sis Garlic pula melirik manjang pada aku..se olah dapat meneka apa yang tersirat di hati ku ini..

Masa aku banyak habis bersama Cendol..Acara seterus pun bermula dengan karaoke yang di urus tadbir dengan baik oleh bro Musani ( deejay Orang Kawin )..Mata aku pula sibuk melilau pada sahabat sahabt yang ramai..mengikut rekod dari Sky moon kedatangan sahabat mencecah ke angka 400 orang..Aku belek belek handphone lagi..ada 2 pesanan..empeh..bukan dari awek aku..Aku tambah teruja dengan janji kedatangan awek aku ini..Acara kian memuncak..Deejay abg Yem dan abg Sahar terus mendera sahabat yang menang hamper cabutan bertuah dengan segala macam soalan..

Sisi Garlic pula sibuk ke hulu hilir berkenalan dangan sahabat sahabat seperti Rose Merah,KaSih Bera dan Acik Kuala Mai..Niat hati ku mula nak bermaharaja lela tapi..risau arh..

Waktu tambah memuncak orang yang di tunggu tak juga kunjung tiba..dalam hati ku mula berkata..payah juga duk berkenalan dengan sahabat yang halimunan ni..seperti kata aCikMah Damansara..''bio ler dia orang jgn percaye le dengan dia orang''..Aku syak kelompen pun macam menunggu se seorang..hehe..Man Pucuk tak boleh meligat ..semua nya di kawal rapi..duk sibuk dengan susu nya..tet!tet! mesej..ishk daripada Cepumas..nak apa Pak cik ni..?

Maka sampai penamat awek aku ini tak kunjung tiba..apa pun aku lebih selesa bersama Cendol daripada menunggu sahabat halimunan ni..

Read more...

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP