GILA GAJET II


Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Jumaat, 24 Jun 2011

Lelaki ini Tidak Mandi Selama 37 tahun


VARANASI - Namanya Kailash Singh (65). Boleh jadi lelaki ini adalah lelaki berbau busuk diatas muka bumi. Sebab sudah 37 tahun lelaki berambut dreadlock sepanjang 1,8 meter ini tidak mandi.

Lelaki religius ini beralasan tidak mandi kerana mengikuti saran dari seorang pendeta yang mengatakan apabila mengikuti suruhannya ini dia akan mendapatkan seorang anak laki-laki dan harta warisan.

Lantas sejak tahun 1974, Kailash pun memutuskan untuk tidak mandi. Bahkan Lelaki yang tinggal di Desa Chatav, Varanashi, India ini lebih memilih mati daripada mandi. Walaupun pekerjaan Kailash setiap hari dengan bertani, dimana pekerjaan ini mengeluarkan banyak peluh.

Sebagaimana dipetik Dailymail, Jumaat (24/6/2011), Kailash yang sering jadi bahan olokan tetangganya kini memiliki tujuh orang putri dari istrinya yang setia menemaninya walau Kailash tidak mandi.

Sehari-hari selain bertani, dia juga mengurus lembu ternakan. Dia 'membersihkan' dirinya dari keringat dengan cara berjemur di petang hari sambil mengisap ganja.
 

* Kailash Singh (paling kiri) bersama keluarganya/Dailymail 
* Sumber okezone.com 
 

3 Merujuk kepada perkara diatas :

kotak bulat 24 Jun 2011 11:57 PTG  

hahaha..busuk betul dia ni...errrk

e y r a . t a j u d d i n 25 Jun 2011 9:16 PTG  

aduhai.. dlm byk2 random articles yg dibaca... ini mmg tokleh tahan!

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP