GILA GAJET II


Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Khamis, 27 Oktober 2011

Diskaun pelanggan pelacur guna basikal


* GAMBAR fail menunjukkan seorang pelacur berjalan ke sebuah bilik di sebuah rumah pelacuran di Berlin.

BERLIN - Sebuah pusat pelacuran di Berlin menawarkan diskaun kepada pelanggan yang datang dengan menggunakan pengangkutan awam seperti basikal.

Menurut seorang bekas pelacur yang mengandalikan sebuah rumah pelacuran di sini, Regina Goetz, idea itu digunakan selepas terdapat rungutan bahawa kereta sukar diletakkan di tempat itu.

"Kami kemudian mendapat idea untuk mengenakan diskaun sebanyak AS$7.40 (RM25) kepada pelanggan yang meninggalkan kereta di rumah," katanya.

Menurutnya, krisis kewangan global yang melanda dunia menyebabkan pendapatan rumah pelacuran itu merosot pada tahun lalu.

Regina berkata, diskaun itu menyebabkan bisnes di rumah pelacuran tersebut kembali berada di atas landasan yang betul. - AFP

* Sumber0 Merujuk kepada perkara diatas :

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP