GILA GAJET II


Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Selasa, 8 Januari 2013

Cun tak ? Bila Wanita berjanggut dan bermisai


Percaya atau tidak, ternyata misai dan janggut pun boleh tumbuh sama lebatnya pada wanita. Mau bukti, lihatlah gambar-gambar ini, wanita-wanita cantik ini mempunya misai dan janggut yang sangat lebat. Yang menarik, wanita-wanita ini cantik dan kumis mahupun janggut tak boleh menutupi kecantikan mereka.

Lebih sexy lagi, ternyata bulu-bulu pun tumbuh pada dada mereka. Persis seperti laki-laki. Nah, kalau laki-laki mungkin kesannya adalah macho tapi bagaimana dengan wanita. Sila menilai sendiri. Tapi asli, mereka semua Cantik!!


Salah satu pemegang rekod dunia wanita berkumis dan berjanggut versi Guinness World Record adalah Vivian Wheeler dari Kanada.


Sekilas kalau anda melihat penampilannya maka tidak sedikitpun anda terfikir dirinya adalah sosok wanita tulin, kerana Vivian asli Illinois Amerika Syarikat mempunyai Janggut lebat selayaknya seorang lelaki dewasa, dan keadaan ini dialamainya sejak kanak-kanak. Sejak usia 7 tahun ayahnya telah berusaha keras untuk mencukur janggut yang tumbuh di dagu Vivian, namun selalu saja tumbuh lagi.

* Sumber


1 Merujuk kepada perkara diatas :

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP