GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Jumaat, 30 Ogos 2013

Wanita ini mahu mengadakan hubungan seks dengan 100,000 lelaki

Ania Lisewska

Omg...wanita ini memang mempunyai cita-cita yang cukup pelik...wanita ini mahu mengadakan hubungan seks dengan 100,000 lelaki selama 20 minit setiap seorang. Wanita Poland bernama Ania Lisewska, 21, ini akan melancong ke seluruh dunia untuk mencapai hasratnya itu. Harapannya supaya boleh melakukan hubungan seks dengan pelbagai lelaki dari bangsa yang berlainan...mak aiii...anak siapa lah ni yer??

Katanya, "saya sukakan seks, hiburan, dan lelaki". Menurut HuffPost, Lisewska sudah pun melakukan hubungan seks dengan 284 orang lelaki setakat ini. Untuk memudahkannya, dia juga turut membuat satu fanpage di Facebook yang kini mendapat sekitar 9000 likes dan juga mempunyai laman web sendiri untuk kemudahan para lelaki yang mahu menidurinya...menurut laporan lagi, Lisewska memerlukan sekitar 20 tahun untuk merealisasikan impiannya itu...wtf...

Kredit : Edisi Blogger


1 Merujuk kepada perkara diatas :

Marhamah 28 Oktober 2013 2:58 PTG  

bakpo la aneh sgt minah ni... haihh

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP