GILA GAJET II


Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Jumaat, 26 Ogos 2011

Kucing duduk di atas pokok kaktus

* GAMBAR seekor kucing duduk di atas sebatang pokok kaktus di Gurun Sonoran, Arizona dirakamkan oleh Curt Fonger. [gambar kecil] IMEJ dekat seekor kucing duduk di atas sebatang pokok kaktus.

PHOENIX, Amerika Syarikat (AS) - Seekor kucing duduk di atas sebatang pokok kaktus setinggi 15.24 meter selepas ia menyelamatkan diri daripada seekor singa yang lapar di Gurun Sonoran, Arizona, lapor sebuah akhbar semalam.


Kucing tersebut berada di atas pokok berduri itu selama enam jam sebelum ia turun tanpa mengalami sebarang luka setelah singa tiada di sekitar kawasan pokok berkenaan.

Insiden melucukan tersebut berlaku pada pokok kaktus gergasi Saguaro yang berusia 300 tahun dan mempunyai duri sepanjang 5.08 sentimeter.

Gambar kucing di atas pokok kaktus itu dirakamkan oleh Curt Fonger, 69. Dia merakamkan gambar tersebut pada pukul 7 pagi selepas diberitahu oleh kawannya bahawa terdapat seekor kucing yang dikejar oleh seekor singa. - Agensi

* Sumber kosmo! Online


1 Merujuk kepada perkara diatas :

LePaK SiNi 26 Ogos 2011 10:37 PTG  

kesian kt kucing 2...kna dok atas pokok kaktus

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP