GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Khamis, 31 Mei 2012

Kim Kardashian berang barang hilang


LOS ANGELES: Bintang siri realiti televisyen Amerika Syarikat, Kim Kardashian mencetuskan sengketa baru terhadap pengurusan bagasi di Lapangan Terbang Heathrow apabila dia menuduh petugas British Airways (BA) mencuri barangan yang ‘tidak boleh diganti’ dari bagasinya baru-baru ini.

Kim berkata, kakitangan lapangan terbang itu yang sudah berdepan dengan dakwaan akan menghadapi masalah menangani peningkatan jumlah penumpang pada musim Olimpik, mencuri beberapa beg tangan dan cermin mata hitam yang diwarisi daripada mendiang bapanya.

Dakwaan itu mencetuskan kebimbangan baru bahawa keselamatan di lapangan terbang berkenaan mungkin kembali pada tahap longgar seperti yang pernah berlaku pada 1980-an sehingga ia digelar ‘Thiefrow’ berikutan kadar kecurian bagasi yang tinggi.

Supermodel, Naomi Campbell juga menuduh kakitangan BA mencuri barangan miliknya pada 2008 dan mendakwa dia adalah pejuang selepas ditangkap berikutan pertengkaran di Terminal 5.

Kim, anak peguam terkenal, Robert, yang membantu OJ Simpson terlepas daripada tuduhan membunuh, tiba di Los Angeles Jumaat lalu selepas terbang dari Nice menerusi Heathrow apabila, mendapati bagasinya lebih ringan berbanding sebelum dia menaiki pesawat.

Selepas menyiasat, dia mendapati cermin mata hitam yang diberikan oleh Robert sebelum kematiannya hilang dari begnya.

Laman web selebriiti Amerika Syarikat, TMZ.com juga mendakwa beberapa dompet mahal milik Kim juga hilang.

Kim terdahulu menulis dalam laman Twitternya: “Amat kecewa dengan British Airways kerana membuka beg saya dan mengambil barangan istimewa milik saya! Ada beberapa barangan yang amat sentimental dan tidak boleh diganti.

“Kita perlu kembali kepada zaman kita boleh mengunci beg kita. Tidak rasa selamat dan tidak ada kepercayaan. Malulah.” - DM

* Sumber myMetro

1 Merujuk kepada perkara diatas :

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP