GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Ahad, 31 Mac 2013

Baru sehari jadi GRO dah kena Serbu


KAMALLUDIN (tengah berdiri) memeriksa wanita asing yang ditahan.
Melaka: Seorang wanita asing disyaki pelayan pelanggan (GRO) yang baru sehari bekerja di sebuah pusat karaoke di Taman Merdeka Permai, Batu Berendam, di sini, hanya mampu terkedu dan terpinga-pinga ketika menyedari premis itu diserbu pihak berkuasa, malam kelmarin.
Dia yang berusia lingkungan 20-an antara 21 wanita warga Vietnam yang dicekup dalam serbuan dijalankan sepasukan 13 pegawai dan anggota Jabatan Imigresen negeri diketuai Timbalan Penolong Pengarahnya, S Santhee dan Azmi Jusoh. Difahamkan, dalam operasi bermula jam 8 malam, semua wanita berusia 17 hingga 32 tahun berkenaan rata-ratanya melayan pelanggan di dalam bilik yang disediakan di premis itu.
Sejurus menyedari kehadiran pihak berkuasa, mereka yang berpakaian seksi tidak sempat berbuat apa-apa dan ditahan untuk pemeriksaan lanjut.

Hasil siasatan imigresen mendapati pusat karaoke itu pernah diserbu sebelum ini, namun didapati tidak serik kerana masih melakukan kesalahan sama.
Justeru, pemilik premis dan dua pekerja berusia 20 hingga 40-an turut ditahan bagi membantu siasatan.
* Sumber myMetro0 Merujuk kepada perkara diatas :

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP