GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Rabu, 3 Mac 2010

Al kiSah sebelum subuh tadi

Kawan : '' Sarung tangan cukup ''..

en Shaari : '' cukup ''..

Kawan : '' Cangkul ada lagi ''..?

en Shaari : '' Ada 5 lagi cuma gandar patah ''..

Kawan : '' Nanti kawan tengok pongkis ''

en Shaari '' Pongkis rotan dah reput..yang pelestik ada 3 lagi ''..

Kawan : '' Mata mesin blade cukup ..ok ''..

en Shaari : '' Penyapu lidi ni koi kira ok betul ''..

Kawan : '' Cakar daun tadi 16 betul ''..

en Shaari : '' haa'ah betul ''..

Kawan : '' Lain lain barang semua ok ..flat scope ada 3 lagi ''

en Shaari : Cangkul burung betul ..ada 1 lagi ''

Kawan : '' Chop Sawit..haa Chop sawit mana? ''

en Shaari : '' Haa ah.. laa Chop sawit tiada rekod pengeluaran ni ..tapi tiada disini ''

Kawan :''Arh sudah.. mana Chop sawit ni..adeiii..sapa pulak yang ngambil ''..

en Shaari : '' Tu lah koi suruh letok kat tempat asal..ni aok ntah sibai mana mana ''

Kawan : ''Mana nya Chop sawit ni Chop sawit...Chop sawit..''

Kawan : '' Tolong kembalikan Chop sawit ..''

Kawan : '' ToloNg !! pulangkan Chop SAWIT !!!..''..

Rodziah : '' Oiii abang !.. ni ngapa nya sampai mengigaukan Chop sawit ni weh..maru ke '' ?..

Kawan : ``~``

*** Hari ini ada audit barang barang keperluan kerja operasi ''..pergh!! nasib mengigaukan Chop sawit buatnya mengigaukan bekas aweks ...baru dia haru... hehe!

24 Merujuk kepada perkara diatas :

deus X machina 3 Mac 2010 8:44 PG  

terlalu memikirkan keje aok ni
erk888

endiem 3 Mac 2010 8:47 PG  

aok ingat nak pegi cop buah ke?

Akuanakpahang 3 Mac 2010 8:48 PG  

Kawan dulu biasa guna chop sawit nei tapi bukan bedal ker buah sawit keknya utk gali kubur...kala tak de chop sawit kubur x lawo hehehe..

Frodo Baggins 3 Mac 2010 8:56 PG  

hahahhahaha ...
tolong pulangkan chop sawit ..
wahahhaha giler klaka!

"tolong pulangkan awekku" ..
abis kene tendang jatuh katil


>>___<<

al-lavendari 3 Mac 2010 9:04 PG  

ngigau bekas awek tak apa, jangan mengigau awek semasa !

fikaryna 3 Mac 2010 9:08 PG  

saya mimpi bos malam tsdi..patut la..rupanya pg nih nak kena marah..huhu..

abu muaz 3 Mac 2010 9:18 PG  

chop sawit = awek , ha,ha,...

kerja jangan sampai bawa balik kat rumah.

Cik SHiN~JU 3 Mac 2010 9:19 PG  

huhuhu... lawoknyer..
smpai gitu skali komitednye pd kije..

al-mankaraqi 3 Mac 2010 9:33 PG  

semalam balek kebun luper mandi dak bang?

hai 3 Mac 2010 9:47 PG  

nasib sebut chop sawit yek..kalo sebut nama aweks koi rasa ande perang beso subuh2 ari...hehehe...

piewahid 3 Mac 2010 11:06 PG  

mmg terbukti tinggi komitmen kgijer deme weh...

Miecyber @ Sudu 3 Mac 2010 11:36 PG  

Pulangkan...pulangkan...pulangkan...
Kekekekekeke

Bekas aweks tu Maya Karin ker...Kekekekkeke

INTAN RH 3 Mac 2010 12:53 PTG  

hahaha...len kali sblm tido baca ayat2 yg sepatutnya..takde la chop sawit pun msuk..

:D

pakcik kordi 3 Mac 2010 1:17 PTG  

ngigau chop sawwet?


KAH KAH KAHH!!!!!!!

hadui la bang,,,keras perot koi gelok......!!!

zetty 3 Mac 2010 1:19 PTG  

bgus btol laa en.relevan nie...komited dgn kerja...smpai trmimpi2...nie laa perkerja yang kite cari...hihihi

Cikgu Jang .. 3 Mac 2010 1:49 PTG  

kes kene curi dek malbat kot....buat kebas buah sawit org kg...hehehe

Che' Pit 3 Mac 2010 1:56 PTG  

ish ish ish.. ni mesti lupa basuh kaki sebelum tdo ni.. hmm jan dah ngingau.. nasib baik x sebut nama awek, kalu tak, naya jer.. ngeh ngeh ngeh

maiyah 3 Mac 2010 2:29 PTG  

wakaka.. mimpi rupanya.. tokono den jap

LIPISLADY 3 Mac 2010 2:44 PTG  

Assalamualaikum,

Ada ke tak Roziah tu simboh air ke aok masa aok mengigau pagi tadi?....

Mazru Majid 3 Mac 2010 3:47 PTG  

hahaha..gone rodong mimpi gitu te..kala sebut nama awek kena simbah air la agoknye dek kak rodziah te..

kala kaki ekor tau mimpi aok ni mmg amik nombor la jawabnye..hehehe

izman 3 Mac 2010 4:35 PTG  

kalau mengigau awek lama, confirm kena bantai dengan chop kelapa sawit tu la bang

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ 3 Mac 2010 5:22 PTG  

pongkis tu hape?

huhuhuhuuu~
jakun aku nih

sI tEDI 3 Mac 2010 7:48 PTG  

ha ha ha ha.

aku pun.. ari ni kena amek laporan audit.. ketaq lutut takut kena tegur

qaseh um masyitah 4 Mac 2010 6:30 PTG  

sib baik tak ngigau x aweks..kalu tak tak tahulah nak nolongnya.erm,banyak kerja tu..Lagi2 audit ni.saya tengok ayah saya kalau audit memang pening

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP