GILA GAJET II


Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Selasa, 25 Februari 2014

GANAS ! LAKUKAN SEKS SAMPAI ISTERI MASUK ICU

Greg saat menunggu pacarnya diperiksa (Foto:TLC/YouTube)

WASHINGTON - Greg Casarona punya pengalaman buruk ketika pertama kali melakukan hubungan seks dengan teman lelakinya Jen Gerakaris . Pengalaman liar dan mengairahkan tersebut berubah jadi bencana ketika kepala pacarnya terhantuk secara tak sengaja ke tembok .

Sebelum memutuskan melakukan hubungan intim , kedua pasangan yang sedang mabuk asmara ini sudah berpacaran selama satu bulan .

Merasa sudah cukup kenal satu sama lain , mereka berdua memutuskan untuk melakukan hubungan seks . Namun , Greg rupanya lupa dengan saiz badannya yang sangat besar .

Kerana terlalu ghairah dia tak sengaja menyebabkan kepala kekasih terhantuk tembok hingga menembus ke samping bilik tempat mereka melakukan hubungan intim .

" Saya membunuhnya , ini pertama kali saya lakukan dan Jen mati , " ujar Greg saat diwawancara oleh satu media tempatan seperti dikutip dari Mirror , Isnin ( 24/2/2014 ) .

Untungnya , Jen tidak apa - apa dan mereka meneruskan hubungan intim tersebut . Setelah selesai melakukan hubungan intim , Jen dan Greg segara menuju ICU dan ternyata tidak ada luka sama sekali di bahagian kepala ataupun otak Jen .

tribunnews.com


1 Merujuk kepada perkara diatas :

Gombug 26 Februari 2014 7:44 PG  

SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...


Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
Baca selanjutnya...


Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) Teknologi Maklumat Terteruk: Terdapat beberapa individu yang disenaraikan oleh readwriteweb.com di antara ketua pegawai eksekutif(CEO) yang paling teruk bagi peneraju industri teknologi maklumat.Baca selanjutnya...Flashback trojan: Ancaman virus terbesar bagi pengguna Mac Apple. Serangan virus Flashback ini boleh dikatakan di antara ancaman virus platform Mac OS yang paling terbesar dalam sejarah tersebar sejak era virus disebarkan melalui disket. Boleh dikatakan insiden merupakan serangan yang paling ketara dalam sejarah ke atas pengguna Mac di mana sebelum ini amat jarang untuk diketahui sistem operasi tersebut mempunyai ancaman virus. Baca selanjutnya...

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP