GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Jumaat, 25 April 2014

Parti Seks Di Pangsapuri Mewah

PETALING JAYA: Polis sedang menyiasat dakwaan rancangan penganjuran parti seks di pangsapuri mewah di empat bandar utama pada 4 Mei ini.

Penganjur dikatakan akan mengenakan bayaran masuk sebanyak RM300 kepada pengunjung lelaki.

Bagaimanapun pengunjung wanita dibenarkan masuk secara percuma.

Dipercayai tiada sebarang syarat dikenakan terhadap pengunjung lelaki namun peserta wanita disyaratkan tidak boleh terlalu gemuk.

Difahamkan lokasi tepat mengenai parti liar itu hanya akan didedahkan kepada perserta selepas penganjur menerima bayaran.

Penganjur sudah menghantar jemputan melalui khidmat pesanan ringkas (SMS) berhubung parti yang akan diadakan di Kuala Lumpur, George Town, Ipoh dan Johor Baru.

Ketua Penolong Pengarah Bahagian Kongsi Gelap, Judi dan Maksiat (D7) Ibu Pejabat Polis Bukit Aman, Senior Asisten Komisioner Roslee Chik berkata, polis akan bekerjasama dengan Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM)  bagi menyiasat mengenai perkara itu.

"Jika ia benar, kita akan kenal pasti penganjurnya parti seks yang jelas bertentangan dengan budaya dan nilai masyarakat kita," katanya ketika dihubungi.

Menerusi SMS yang dihantar, penganjur mendakwa setiap lokasi akan diadakan di pangsapuri mewah bagi menghalang pihak berkuasa memasuki premis-premis tersebut.


Sumber mStar Online


0 Merujuk kepada perkara diatas :

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP