GILA GAJET II


Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Rabu, 1 Oktober 2014

SKODENG DAN RAKAM WANITA MANDI BOGEL

PENGUSAHA homestay (inap desa) didakwa merakam gambar lapan mangsa yang sedang mandi dalam keadaan bogel.
Ipoh: Seorang ahli perniagaan berusia 42 tahun yang juga pengusaha homestay dihadapkan ke Mahkamah Majistret, di sini, hari ini atas lapan pertuduhan merakam gambar bogel lapan mangsa di Ipoh Garden Homestay pada 27 Julai lalu.
Tertuduh Lim Lai Heng, didakwa berniat mengaibkan mangsa membabitkan lima wanita dan tiga lelaki berusia 17 hingga 53 tahun dengan merakam gambar mangsa menggunakan kamera litar tertutup (CCTV) mini ketika mangsa sedang mandi dalam keadaan bogel.
Pendakwaan dijalankan Timbalan Pendakwa Raya Naidatul Athirah Azman dihadapan Majistret Haslinda A Raof, manakala tertuduh diwakili peguam Steven Su.

Lai Heng bagaimanapun, mengaku tidak bersalah terhadap semua pertuduhan dan minta dibicarakan.
Majistret menetapkan wang jaminan bagi semua pertuduhan sebanyak RM28,000 dengan seorang penjamin serta tertuduh dilarang menghampiri kesemua mangsa.
Sumber myMetro


0 Merujuk kepada perkara diatas :

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP