GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Khamis, 16 Julai 2009

Night of the ScareCrow

Ada semalam te kawan layan cerita wayang seram tajuk Night of the ScareCrow di channel 412 ( max ) Stesen televisyen berbayar..Memang seram juga cerita ni..kisah sumpahan hantu kebun jagung..cerita lama seangkatan dengan filem filem seram seperti Warlock,Night of the Demon,friday13,live undead dan banyk lagi..

Musim ni terlalu banyak sangat dah cerita wayang seram maupun drama drama seram kat stesen televisyen berbayar dan tak berbayar..Tajuk nya pun buat kawan sengih..Jangan pandang belakang,e toyol.com,keliwon,anok kerak dan macam macam lagi..

Samada cerita gini masuk akal atau tidak semua diatas pekiraan penonton.Stesen televisyen cuma hendakkan rating tertinggi pada yang menonton.

Kala dulu cerita filem atau drama macam ni tak berapa boleh nak dimainkan di televisyen kerana melibatkan akidah..Tapi sekarang stesen televisyen berlumba lumba menayangkan filem dan drama demikian..

Ada sekali te anak kawan tanya kawan..
''Aboh naper orang tu perasap mangkuk?..dia buh apa dalam mangkuk tu?..magic ke aboh?..Anak kawan yang nama en Amirul tu lagi sedap tanya kawan..
''Aboh kita bela je TOYOL sekor senang dapat duit''....

Kawan sengih lagi..dalam hati en Amirul ni kang nak makan penampo..tapi malam te malam jumaat mak amirul duk jeling jeling jer kat kawan..

16 Merujuk kepada perkara diatas :

pOnstan 18 Julai 2009 1:29 PTG  

err.. en. amirul yg terserlah terang kebijaksanaannye tu... mana bOle dpt benih-benih tOyol..? nak wat ternakan tOyol la.. sbg pilOt prOjek.. pls revert.

relevan 18 Julai 2009 3:48 PTG  

Wehh..jom buat kursus ternakan Toyol..Cara cara mcm mana nk dapatkan induk toyol..kena cari modal beli tempayan dulu..Toyol suka duk dlm tempayan..hehe

al-mankaraqi 18 Julai 2009 4:51 PTG  

Salam ziarah,

Koi bimbang ke bab pesong akidoh ter. Kekadang pengaroh filam ni tak cukup buat kajian, main sebat ajer.

almankaraqi.blogspot.com

hai 18 Julai 2009 7:31 PTG  

memula dulu koi suka juge..emm..bila dah banyok ngat ni rasa nyampoh la pulok!!

Cikgu Haji Jang .. 18 Julai 2009 8:12 PTG  

koi rase bagus tayang cerite hantu ni. Anok kome suke sangat ngenoknye. Nok pulak jenis cerite hantu yang lawok2 contohnye cerite ceplos kat tv 9 tu.... sikit sebanyak kepercayaan pd hantu tu dipandang lawok je. nyudohnye....jadi tak takut la pulak.

haz ,  18 Julai 2009 9:05 PTG  

toyol ujud ke?...antu ada ke?..

pOnstan 18 Julai 2009 10:17 PTG  

yang berbahagia en. amirul...
agak-agaknye en. jenglOt tu ada anak-anak benih tOyol ni kOt..!!

relevan 20 Julai 2009 11:32 PG  

Salam hai..doh berlambok film2 mau pun derama seram..jelok ek..anok kome pun suka juge nengok nye cikgu..kewujudan toyol? entoh lah haz..payoh nak rumus ni..kalu ander tu yang p0nstan nak uat pilot projek tu..

relevan 20 Julai 2009 11:36 PG  

Yerrr ponstan..Jenglot dah kawen tp haram nye ngajak kite..sama ada baka dia membiak atau tidak tak nampak gaya lagi...

Salam Isra'mikraj juga utk almankaraqi..

pOnstan 20 Julai 2009 6:42 PTG  

esOk..pada jam lebih kurang 2.oo petang ada lawatan ke tapak ternakan tOyol...

relevan 21 Julai 2009 12:49 PTG  

Wehhh...p0nstan tak ngajak kwn ke p lawat tapak semaian toyol..alahai..

pOnstan 21 Julai 2009 4:42 PTG  

huh..baru selesai lawatan tapak untuk ternakan tOyol..
ada 8 kontraktor yang berminat utk bina kandang..
dan td juga pd jam lebih kurang 3.25 pm telah berkenalan dgn seseorang...yg buat aku tersenyum sambil mkn mee sup skrng ni....huhu..

relevan 22 Julai 2009 8:20 PG  

ko jumpa tokey Toyol sorang2 je?..dpt kenalan dgn awek Toyol ke? sila berjaga jaga..

pOnstan 22 Julai 2009 11:22 PTG  

dia tak gigit....senyum jer nampak gg siung dia..
huh..sukarnya menafikan perasaan..

relevan 23 Julai 2009 10:34 PG  

Lor..wat aper tak cabut siung dia..buat sovineer..

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP