GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Jumaat, 16 Oktober 2009

Rendang Deepavali

Deepavali punya time kawan mau pergi kerumah mr Nadarajan a/l Subbiah kerana dia ada menu makanan tradisi yang orang Melayu buat untuk menyambut perayaan Hari Raya..

Mr Nadarajan ada order Lemang 15 batang dan rendang ayam 4 ekor..Tiap tahun kawan dan famili tak mis berdeepavali dirumah beliau..

Dia mau belajar buat rendang dari kawan tapi kawan tak bagi..kalau dia dah pandai habis lah bisnes akak kat rumah tu.. he he..

'' Encik Syed nanti mari rumah petang sikit lama sikit boleh mabuk mabuk''..pelawa en Nadarajan..

'' Wokeh2 nanti petang datang ''..jawab kawan..

'' Ler aok ni nak mabuk mabuk ke kat rumoh Nadarajan te '' sampuk akak..

'' Lorr..tak lah saja je melayan cakap dia ''...jawab kawan..

Dan kawan mula senyum sampai ketelinga kerana dapat lah jumpa anak en Nadarajan yang bekerja sebagai guru di daerah kawan ni..muka ada iras iras Rani Mukerhjee..

13 Merujuk kepada perkara diatas :

abu muaz 16 Oktober 2009 6:49 PTG  

Jangan sampai mabuk oak.Satu malaysia satu malaysia juga.

sha 16 Oktober 2009 6:56 PTG  

koin pun nak ke rumah en Nadarajan..err
aneii..err Rani Mukerr..ehh

sI tEDI 16 Oktober 2009 7:09 PTG  

nak pergi sbb ada udang di sebalik mee ni!

Cikgu Jang .. 16 Oktober 2009 7:24 PTG  

dey....itu ayt juga sudah ade tukar ke kawan...ayoyo..."depavali selamat juga "

seroja jingga 16 Oktober 2009 8:24 PTG  

gua pun nak g umah kawan gua esok.nak raya deepavali.

Fadh 16 Oktober 2009 8:27 PTG  

huh satu malaysia betul aok nie yek!

mazru(9m2mzr) 17 Oktober 2009 2:14 PG  

hmmm..bole kome join sekali mabuk-mabuk..

wakparpu 17 Oktober 2009 8:12 PG  

AOK BEDAL JE KT UMAH KAKAK AOK...HE3X

relevan 17 Oktober 2009 1:23 PTG  

* Salam en Abu Muaz..tarak minum punya..

* Moh sha..

* Udang karai ti si tedi..

* Ayat pun mau pusing pusing ka cikgu?..

* orait tu Seroja Jingga one Malaysia..

* Sama kerja Fadh..

* Moh kite cikgu Faiz..

* Mabuk laut boleh mazru...mabuk air jgn wehhh..

* Kakak lain kaler tu wak..

relevan 17 Oktober 2009 1:23 PTG  

* Salam en Abu Muaz..tarak minum punya..

* Moh sha..

* Udang karai ti si tedi..

* Ayat pun mau pusing pusing ka cikgu?..

* orait tu Seroja Jingga one Malaysia..

* Sama kerja Fadh..

* Moh kite cikgu Faiz..

* Mabuk laut boleh mazru...mabuk air jgn wehhh..

* Kakak lain kaler tu wak..

jai@jezz 19 Oktober 2009 9:00 PG  

sodapnya.. tp jezz x sihat.. so tak leh mkn makanan yg berminyak + pedas.. kesian.. huhuhu..

✖sLap mE pLz!™✖ 19 Oktober 2009 1:43 PTG  

uncle xajk te pon mkn..
mkn xegt org blakang ea..
tape2..

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP