GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Rabu, 11 November 2009

Panduan kerja harian ( pesanan )

Kawan tak pasti sangat ni..adalah seorang makcik dari HR Dept. tempat kawan yang post pesanan ni kat kawan..

Jawablah talipon dengan menggunakan telinga sebelah kiri...
makanlah ubat dengan tidak menggunakan air sejuk......
minum lebih banyak air pada pagi hari, minum lebih sedikit pada malam hari...
waktu tidur yang paling baik adalah jam 10 malam bangun jam 5 pagi...
jangan terlalu cepat berbaring setelah minum ubat...
ketika battery HP tinggal satu bar, jangan angkat telepon kerana radiasi meningkat hingga 100 kaliganda...!
Teruskan pesan ini kepd orang-orang yang kita sayangi...
dan yakinlah bahawa kebaikan hati...
tak akan pernah merugikan kita.

Macam pesanan berantai pulok yak?..

19 Merujuk kepada perkara diatas :

Webmaster@Echam 11 November 2009 8:39 PG  

Huhuhuh... pesanan di pagi Rabu.... Wehhh.. dh ngetea ke???

Finaz 11 November 2009 9:04 PG  

aisey aok, saya suma yg aok pesan tu ok boleh buat kecuali bab tido jam 10pm. Saya tido mesti jam 12 ke 1am.(byk aktiviti hahaha) maksud saya byk kerja tapi jgn risau tiap2 hari saya mmg bgn jam 5.15am

pakcik kordi 11 November 2009 9:10 PG  

koi layan kn aje..hahaha....bantai aje weh...hahaha.,....

relevan 11 November 2009 9:27 PG  

* Baru lepas mgetea..weh Echam..bila nak balik ni?..

* Uiks finaz..oo banyak xtvt time tu yer..he he..a'ah lah kan..time tu mcm2 kerja boleh buat..

* Betul ngat Pakcik..layan jer..

sI tEDI 11 November 2009 9:36 PG  

nampak mcm simple.. tp ada sebabnya tu..

bab batt tinggal 1 bar tu.. aku baru tahu.. n aku selalu buat..

still guna sampai dah tettt tettt..

ekekekke

LIPISLADY 11 November 2009 9:57 PG  

Salam, bab bateri tu keh betul2 tak tau, besenya keh ngangkat telepon sampai ke abis bateri, sampai ke putus sendiri..hehehe

relevan 11 November 2009 10:14 PG  

* Ntah le Tedi..kot2 dia nyakat je kat orang yang suka bergayut dgn hendpone ni..

* Mana yang boleh pakai kita pakai tips ni Amy..yang tak boleh pakai ignorekan ajer..

* Wslm Lipis Lady..tak daye nak ngecas nalor yak..

Fatt Chin Choy 11 November 2009 11:49 PG  

dia email ker dia cakap?

kalau cakap kakak tu memang agen pesanan berantai

haha

relevan 11 November 2009 2:55 PTG  

Dia email je Ahfatt..
Kakak tu agen kain batik Jawa je AhFatt..

maiyah 11 November 2009 4:44 PTG  

bagus info tu, petua tu :)

Cikgu Jang .. 11 November 2009 7:47 PTG  

koi yg lain te, boleh ikut, tapi bab bangun pukul 5 pagi tu......susah banyak le..

kiki lala 11 November 2009 7:58 PTG  

bagusnya makcik kt HR tu bagi pesanan
ni kt relevan...info yg mnarik & bguna

mazru 12 November 2009 3:54 PG  

salam,
koi setju bab minum air kosong bile bangun je dari tido..paling tak pun kena dalam 5 gelas besor..utk buang kalory dlm darah

abu muaz 12 November 2009 7:05 PG  

Tuan, bab bateri ringgal satu bar paling saya takut.

Lina 13 November 2009 12:04 PTG  

ohhh ye ker baru tau... tima kasih atas info tersebut

SAHAR MISRON 13 November 2009 9:43 PTG  

Nak demamlah tu.... kuatkan minda..

Tanpa Nama ,  1 Januari 2010 3:23 PG  

Sie lassen den Fehler zu. Geben Sie wir werden es besprechen. Schreiben Sie mir in PM, wir werden reden. cialis online bestellen viagra [url=http//t7-isis.org]levitra generika[/url]

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP