GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Selasa, 10 November 2009

Langsaikan Hutang Kad Kredit ( Tiada Caj Pemprosesan )

Baru tadi kawan terima email..ntah dari sapa..

One Stop Solution - Refinance Hutang Kad Kredit in KL & Selangor

Easy Payment Plan / Refinancing Credit Card

Adakah anda sudah tak mampu bayar Minimun Payment setiap bulan? Adakan anda selalu menerima panggilan dari bank suruh bayar payment?

Sudah berapa bulan anda tidak bayar kad kredit? 1 bulan? 2 bulan? 3 bulan? Bank akan ambil tindakan yang sah terhadap anda kalau sudah lebih 3 bulan tidak bayar dan akan Blacklist

Jangan tunggu lagi !!! Menghadap Masalah Kad Kredit anda sekarang !!!

No Processing Fee !!!

Kurangkan bayaran minima anda seterusnya jadikan hutang tertunggak anda kepada ansuran bulanan sehingga 36 bulan) Contoh: min. Payment anda (selepas ‘re-finance’) : Hutang kad kredit anda:Rm5000.00 / 36 bulan =rm138.00 sebulan Atau rm50 sahaja (minimum payment)

Asalkan kad kredit anda Interest mengurangkan dari 18% >6% sahaja Bayaran bulanan mengurangkan 30% ke atas.

Syarat Re-finance:1. Masih active2. Limit masih belum habis diguna3. Mempunyai penyata Kad Kredit yg terkini

Sila menyediakan maklumat di bawah1. Nama, email, no. telefon & lokasi2. Jumlah credit ingin re-finance3. Available Limit 4. Senaraikan nama bank kad kredit anda ( contoh : XXX , XXX )

( kawan bukan pemegang kad kredit pun )..ada lagi macam macam yang dimintok oleh syarikat ini..ntah ye ntah tidok tak tau lah kawan..

17 Merujuk kepada perkara diatas :

LIPISLADY 10 November 2009 10:36 PG  

Assalamualaikum, beselah orang meniaga en Relevan,

jai@jezz 10 November 2009 10:44 PG  

nasib lerr... jezz x der kad kredit... sakit pale tanggung hutang..

LIPISLADY 10 November 2009 10:53 PG  

Sallam jai, nama pon dah kad kredit, maknanya kad hutang....

YASSIN 10 November 2009 11:21 PG  

kawan ada mycard je...lawa ngat dik org hari keknya kawan malas nok mencari maru....

~AmyLiana8886~ 10 November 2009 12:53 PTG  

baik jgn guna kad kredit..ada duit beli xde xyh hutang kan..

hai 10 November 2009 1:00 PTG  

emmm buat pedooh je tu...mana ada org meniaga x nak untung!!!

Finaz 10 November 2009 1:11 PTG  

ramai gak yg muflis skrg ni yer pasal kad utang nih..

Webmaster@Echam 10 November 2009 1:47 PTG  

Koi plak ader kad kredit tapi tak pernah guna. Tinggi jugak kredit limit bank bagi. Malas koi guna. Sebab koi rase belum cukup kaya nak guna kad kredit tu....

Cikgu Jang .. 10 November 2009 2:23 PTG  

kad kredit.....mintak maaf...org takde duit je pakai kad utang ni...

Red 10 November 2009 2:33 PTG  

aku xde kad kredit huhuh

pakcik kordi 10 November 2009 2:44 PTG  

tk mboh koi apply mde ni...guna je la mde yg ade...heheh...gone aok?bl nok ngeteh bndo ni....heheheh,,,,

abu muaz 10 November 2009 11:18 PTG  

dari pakai kad kredit baik pakai buku tiga lima.... tulis je cukup bulan bayar...no interest.

Fatt Chin Choy 11 November 2009 2:51 PG  

syukur masih mampu bayar bulan2

err.. sekarang x guna... simpan dalam almari

zai 11 November 2009 3:42 PG  

Salam Relevan..

Suatu waktu dulu zai adalah pengumpul kad kredit dari semua bank2 kat malaysia..zai rasa2 zai ada lebih dari 27 kad kredit dalam pelbagai bentuk dan warna dari semua bank2 kat malaysia dari kad biasa sampailah ke kad gold dan platinum..tapi itu dulula sekarang dah tak pakai lagi bila mulai sedar ia semuanya adalah menyumbang kepada riba..

mazru 11 November 2009 4:03 PG  

koi kredit kad takde tp kredit dgn org ade lah..

weh kredit rm10..

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP