GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Isnin, 9 November 2009

Air naik dan surut

Semalam air naik pagi ini dah surut..hujan disatu dua tempat masih berlaku..Gambar longkang tepi pejabat KEMAS ini adalah penanda aras bagi penduduk penduduk Kampung Muhibbah..


'' Incik sana kita Kampung jalan tak boleh masuk air sudah naik atas ''.. kata en Nadarajan yang memang kerap cuti dan MC pada hari isnin..

19 Merujuk kepada perkara diatas :

~AmyLiana8886~ 9 November 2009 12:05 PTG  

jgn la naik air kan..tganu makin lebat hujan dr mlm td..huhu

mazru 9 November 2009 12:12 PTG  

hmm..ape kate aok sukat air te dgn kayu pancang yg aok tanam tp longkang tu..

encik nadarajan te mabuk ke..hehehe

relevan 9 November 2009 12:29 PTG  

* Banjir ni itek yang suka main air..harap2 surut cepat mana2 tempat yang kene banjir tu Amy..

* Encik Nadarajan selaku bendahari JKK kg Muhibbah..penyukat hanyut tu Mazru..

al-mankaraqi 9 November 2009 12:49 PTG  

bang,

ngebaler ke air pulok lar kita yak!

koi dah rikues awok di pesbuk....awok x add lagi dak?

Fadh 9 November 2009 1:07 PTG  

gitu laa resam hidup dunia nie...ada pasang dan surutnye...

jai@jezz 9 November 2009 1:17 PTG  

huhuhu.... x paham apa itu incik ckp laaa...

zetty 9 November 2009 1:24 PTG  

tmpt org pun selalu ujan jgk...setiap ptg smpai mlm asik ujan jerr....kdg2 smpai ke pg...huhuhu...tp syok tido klu mcm tue..hehehe

Finaz 9 November 2009 2:38 PTG  

Betullah x paham En Nadarajan tuh ckp apa... agak dulu skolah jenis kebangsaan Tamil yer...hahaha

LIPISLADY 9 November 2009 2:44 PTG  

Sallam en relevan, aok kena bekal ke perahu untuk en nadarajan tuh kala musim ujan ginih...

maiyah 9 November 2009 3:24 PTG  

yelah kene sedia perahu :D

YASSIN 9 November 2009 4:20 PTG  

Bila pulok aokk kije ngan JPS kompius jege kawan....

Webmaster@Echam 9 November 2009 4:58 PTG  

Huhhhh.. En Nadarajan tu anok buah aok ke Abg Syed??? Popalih.... Habeh MC knik beli dek dia....

sI tEDI 9 November 2009 6:04 PTG  

aduhai.. kesian tgk bila ada urmah yg hanyut di bawa banjir

Teratak Murniku 9 November 2009 6:11 PTG  

Sallam, tu mesti helah en Nadarajan nak bercuti..

pakcik kordi 9 November 2009 6:43 PTG  

aie beos dh weh....huhu.... "kata en Nadarajan yang memang kerap cuti dan MC pada hari isnin.."

kah kah kah!!!!

Cikgu Jang .. 9 November 2009 6:53 PTG  

gonekan dah musim die gitu. terima jelah...best pekena goreng pisang panas dgn teh panas kat umah musim ujan ni...hehehe

endiem 9 November 2009 9:40 PTG  

en Nadarajan cakap itu air sudah naik kepala..itu sebab mau cuti m.c.

relevan 10 November 2009 9:16 PG  

* Salam AlMankaraki..kwn dah add dah kat pesbok nama aok te..

* Betui cikgu Fadh..mcm harga minyak juga..

* Nanti kawan kene nerangkan lah kat aok Jezz..

* hahah..1 Malaysia Ahfat..

* Musim hujan kereja tido memang bes sesangat Zetty..

* Salam finaz..Sekolah rendah Tamil tamat darjah 4 je en Nadarajan ni..tapi pandai speaking London..

* Wslm Lipis Lady dan Maiyah..Nak perahu kene tanya en yassin..

* Kawan D.I.D part time jer en yassin..

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP