GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Ahad, 8 November 2009

Cerita pagi sabtu ( Bonus )


Kenapa lah semua pekerja tempat Syarikat kome` ni begitu senyum..senyum sampai ketelinga..tak pernah pernah macam ni..yang selalu hunyai dipagi hari pun nampak ceria dan bersemangat untuk memulakan kerja..

Setelah siap roll coll..semua bergegas ke warung kopi untuk pekena teh tarik..ramai yang pakat tarik tarik tangan kawan untuk minum bersama mereka..

Laa..Syarikat kome` bayar ex - gratia..uihs patut lah..dalam keadaan sekarang Syarikat tempat kome` ni mampu membayar untuk sebulan gaji..bahagia rasa kome bernaung di bawah Syarikat yang tidak kurang hebat ini..

Terima kasih CEO kome..

Nota : - Echam bila balik Jerantut cari kawan boleh lah kopitiam dangdut mazru dan endiem nak join pun boleh juge eheh!

20 Merujuk kepada perkara diatas :

a kl citizen 8 November 2009 8:55 PG  

assalammualaikum

tahniah...
moga rezeki bertambah lagi

YASSIN 8 November 2009 9:20 PG  

dalam org lain hidup segan mati tak endok...dema berjalan penuh gaya....

syabas laa...weh..nok pulok rasa hati kawan keje kat tmpt aok tu... ada hok kosong lagi ker? hehehehe....

Fadh 8 November 2009 9:20 PG  

weh...koi goner? xajok dek aok yek...

Red 8 November 2009 9:31 PG  

biasa la tu duit masuk sengih pon mesti smpai telinga punya huhu

abu muaz 8 November 2009 9:59 PG  

hidup tuan relevan. ikan patin buah satuuuuuuuuuuuu. air buah satuuuuuuuuu.

zai 8 November 2009 11:13 PG  

woo...abang baru dapat bonus ye bang, boleh berkenalan dan belanja saya makan tak bang..saya belum kawin lagi hehehe..(gurau jer)

Alhamdulillah..dapat juga dari tak dapat langsung kan ? Zai plak dah habis sebelum raya lagi hari tu..

Cikgu Jang .. 8 November 2009 11:49 PG  

jangan awok nikam ekor doh le duit ter...hehehehe

zetty 8 November 2009 12:07 PTG  

blh belanje org jgk nie....blh x???..hehehe

Webmaster@Echam 8 November 2009 2:03 PTG  

Wehhh... koi balik nnt koi roger aok. Berehhh sangatlah tu... Kopitiam dangdut.... Fuhhhh nama pun dh best.. hahahhah

sha 8 November 2009 4:28 PTG  

syabas kpd syarikat..
syabas kpd pekerja2nya..

maiyah 8 November 2009 9:34 PTG  

bleh blnja kawan nih :D

endiem 8 November 2009 10:47 PTG  

tahniahlah..patutlah senyum kat mesin ATM..

mazru 9 November 2009 2:02 PG  

boleh la belanje koi makan kat restoran Rahmah seberang temrloh..kekeke dangdut yak..kekeke

relevan 9 November 2009 9:20 PG  

* Wslm a KL citizen..Alhamdullilah

* En yassin tak lama lagi akn tempoh kerja dengan koporat ni..tungu jer option..

* Sori lah Cikgu fadh..kwn terlupa ke aok..aok boleh datang dengan Mazru..anytime..hehe!..

* Sengih sampai telinga Reds..

* Boleh saja en Abu Muaz..

* Alahai zai..sespen kawan..

* Uihs cikgu Hj Jang..mana boleh tikam ekor..sports kan ada..hehe!

* Boleh saja Zetty..

* Boleh saja Seroja Jingga..

* Kome nunggu aok Echam..jgn lambat kalu lambat tinggal roti canai sama tea o`nipis saja..

* Syabas Sha..

* Dipersilakan Maiyah..

* Kene bekerja lebih kuat lagi AhFatt..

* Mesin ATM pun senyum kat kome juga..senyum menyampah..tak dan apa asyik mencocok..

* Restoran Rahmah..sedap te..kopitiam ni berdekatan dengan dangdut..sebab te kome gelor dia kopitiam dangdut..

hai 9 November 2009 9:46 PG  

wah seronoknya aok yek..mesti tak abih lagi senyum tu...!!!

pakcik kordi 9 November 2009 10:40 PG  

wehh,..koi nok gek lyn kopitiam tu weh...hehe...amboi,.....senyum betul tu yak..hahahaha....

LIPISLADY 9 November 2009 2:49 PTG  

sallam, en relevan, ontok orang lepih tak ada kee..kala ada keh nok tempoh teket keretapi nih...

relevan 10 November 2009 9:04 PG  

* Kome masih tersenyum lagi ni Hai..sampai ketelinga senyumnye.

* deras pokcik Kordi..kome nunggu aok je nih..

* Wslm..LipisLady..aok beli dulu teket keteapi tu..pas te aok klim dekat kawan..

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP