GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Selasa, 15 Disember 2009

Melangkah bergaya

Tidak sia sia menonton perlawanan bolasepak sukan SEA separuh akhir antara negara kita Malaysia dan Laos malam tadi berkesudahan Malaysia mencapai kemenangan bergaya 3 1.. Demikian negara kita layak ke perlawanan akhir turun menentang Vietnam..sama sama kita mendoakan lagi..

Dengan berbekalkan secawan kopi berharga RM 0.90 kawan berjaya mendapat tempat terbaik disebelah kanan layar gergasi untuk menonton perlawanan ini dikedai korner..hiruk pikuk sorakan peminat bola membingit telinga..terutama semasa pasukan negara menjaringkan Gol..

'' Abe tak sorak pung masa Gol ''..kata awek pelayan dari selatan Thai yang putih manis menegur kawan..

'' Takleh sorak dek oii..time ni bilal duk Azan di Mesejid sebab dah masuk waktu Isyak nih..'' Jawab kawan pada awek selatan Thai yang manis itu..

Dan para penonton terus bersorak girang mungkin tak ada yang perasan waktu Isyak sedang berlalu..

31 Merujuk kepada perkara diatas :

pakcik kordi 15 Disember 2009 10:19 PG  

koi tensen nengok keeper malaysia..bolo bapok senang nye koi rase...tk dpt tepis plok..klu tk 3-0 beb...

Sharinginfoz 15 Disember 2009 10:29 PG  

satu pencapaian yang bagus....

rEd 15 Disember 2009 10:36 PG  

bro...kawan kt rumah baru
nk roboh rumah lama

kat sini
http://redning.blogspot.com/

Mr PenyuBiru 15 Disember 2009 10:45 PG  

seb baik awek selatan Thai tu tak cakap "abis tu abe tokse gi mesjid ke maye isa" hehe...

YASSIN SULAIMAN 15 Disember 2009 10:50 PG  

Sesekali kawan bangga juge...kadang kawan hamun nengok corak permaianan bolasepok kita ni keknya hok nei ok..

LIPISLADY 15 Disember 2009 11:08 PG  

Sallam, maru aok kala bercakap masa azan, esok nok mati tak buleh mengucap....

Bak bola tu keh rasa bangga juge dengan pencapaian malaysia walaupun keh tak berapa minat bola...

Idi 15 Disember 2009 11:09 PG  

Agak berbeza dari sejarah. Ada siaran langsung, tapi tetap menang. Ok la tu...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ 15 Disember 2009 11:29 PG  

imvironment baru la kat cini~
bergaya lor~~
weeeweeetttt~

relevan 15 Disember 2009 11:35 PG  

* Kira okeh lah tu Pakcik..menangg..

* Kot kene ngan gayanye Sharinginfoz..

* Ok reds..kawan akan sentiasa masuk rumah baru aok..

* A'ah en Penyubiru..kawan terpaksa sengih je awek Thai tu cakap gitu..

* Nampok hok ni tegap tegap belaka yak en Yassin..dependnya pun boleh tahan..

* Wslm Lipis lady..aok minat bolo juga yak..

* Nanti kita menang lagi Idi..majulah sukan hanya untuk rumahtangga..

Finaz 15 Disember 2009 11:42 PG  

Koi sempat nengok 2nd half jer.. seb baik last minit masuk lagi 2 gol. Koi pun hepi sgt..Dah lama bola M'sia x happening cam gini.

p/s: Aok, betul tak speaking Pahang koi nih? TQ

relevan 15 Disember 2009 11:57 PG  

* Tq Ayu..pesekitaran yang baru masih kurang pencemaran..

* Lor aok Finaz..kira 80% dah aok boleh cakap loghat daerah negeri Pahang yak..selalu selalu lah berkunjung ke negeri Pahang..

endiem 15 Disember 2009 12:06 PTG  

Tahniah malaysia. , tahniah relevan.

sI tEDI 15 Disember 2009 12:08 PTG  

teruja bersorak sampai azan pun x dengar!
he he he

relevan 15 Disember 2009 12:38 PTG  

* Buat endiem kawan amat terharu dengan pesanan awek Selatan Thai itu..ada ke dia ajak kawan balik kampung dia cuti Krismas ni..

* Padahal kedai makan berlayar gergasi tu dekat je dengan Mesjid ..Tedi

Fadh 15 Disember 2009 12:42 PTG  

ce kaloh mlm td...bertan-tan sumpah seranoh pagi nie dak? hahaha

Pakcik Mamau 15 Disember 2009 1:16 PTG  

pakcik duk umah je tgk..tp yg bengang tu bola senang2 je masuk..kena pukau ke ape penjaga gol malaysia tu..bola senang weii! apapn tahniah pasukan malaysia..hehehe! malaysia lawan vietnam ke pas ni? mesti best! kita tgu..3-2..hahahaha!

relevan 15 Disember 2009 1:57 PTG  

* Heh heh orang kita Fadh..

* Tahniah Pakcik Mamau..kerana akaun klik klik dah meningkat naik..hehe!

ratu pink 15 Disember 2009 3:28 PTG  

syok tgk baadrol,dh jth pun bgn gak nk sepak bola kasi msk, kira ok la tuh, nk sgt tgk kt kdai tp bese la lau pmpuan nmpk janggal lak, tgk kt rmh je ler...

Webmaster@Echam 15 Disember 2009 4:13 PTG  

Tengah sorak2 kena petir nanti. NAYA!!!!

Hajah Nafisah bt. Haji Md. Noor 15 Disember 2009 5:05 PTG  

Salam ziarah. alhamdulillah. ada jg org perasan azan walaupun sedang syok nonton. Syabas...

hans 15 Disember 2009 5:14 PTG  

diorang main semalam tak bagus

Hashim Zabidi 15 Disember 2009 5:29 PTG  

awek selatan thai yg manis itu, semanis kemenangan 3-1. Kok lawan veitnam nanti tambah se lagi awek manis dari thailand. kawan nak tumpang semangkok...

Cikgu Jang .. 15 Disember 2009 7:57 PTG  

pandai awok ni....milih kedai yg ade awek siam je...

seroja jingga 16 Disember 2009 3:47 PG  

usah kata nak tengok bola..tv kat umah pun tak on lansung! susah lah keje shift mcm aku nih

apepun aku dah terajang nuff ni

relevan 16 Disember 2009 9:51 PG  

* Semangat tu Ratu..moh ar Ratu tengok ket skrin besar..ajak Mak Jah sekali..hehe!

* Kot sedap nengok sambil meniarap bola ni Echam..

* Bravo2 Maiyah..

* Wslm Pn Hajjah..terima kasih diatas kunjungan ke Relevan Sokmo..

* Aiseh Hans..mereka dah berhempas pulas bermain tu..kome berhempas pulas menyorak..

* Ha ha en Hashim...awek Vietnam pun ada..

* Daya tarikan bagi peniaga kedai makan tu Cikgu Hj..

* Orait SJ..nanti kawan terajang juga bila ia muncul kat laman aok..

DDrfauziah 16 Disember 2009 10:50 PG  

Aslmkm.
1st tq 4 following Kak G. Maaf le lewat jwp. Kekadang tu bz, kekadang pulak xdpt line ... tu ada yg cancel N lari ... :)
Suka blog santai U ni .. N Kak G pun tgk gak perlawanan tu tp selepas solat Isya' le :)

Rodong Blogger 16 Disember 2009 11:22 PG  

Lame dah koi tak melompat nengok bolo weh.Memang puas hati.Kite nunggu final pulok.

Ande siaran langsung ke final ni ??

relevan 16 Disember 2009 11:22 PG  

Wslm DDrfauziah..
Wellcome..nanti tengok final pula esok jam 0600pm..

relevan 16 Disember 2009 11:25 PG  

* Sama sama kita mendoakan kejayaan negara kita yak Rodong blogger..petang esok ada terus menerus..

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP