GILA GAJET II


Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Selasa, 20 April 2010

Hari Audit

Hari ini dan pagi ini..kawan akan menghadapi satu audit ( ISO 9001 surveillance Audit ) .. Segala persiapan untuk laporan telah tersusun rapi.. ini adalah juga penentuan untuk iPMS ( naik gaji la )..

Mereka akan sampai pada pukul 0945 pagi nanti.. ada jua rasa bedebar debar ( macam menghadapi malam pertama ) ..Samada turun site dulu ataupun periksa Laporan dalam pejabat itu terserah kepada pihak audit..

Tugasan kawan diawal pagi hari ini adalah menyingkatkan waktu minum tea dan membaca suratkhabar..agar semua berjalan lancar..

*** Semoga selamat para pengaudit dan yang diaudit..

14 Merujuk kepada perkara diatas :

al-lavendari 20 April 2010 9:00 PG  

SEMOGA BERJAYA MELEPASI AUDITAN DAN MEMBAWA NATIJAH YANG BAIK IAITU KENAIKAN GAJI AKHIRNYA.

endiem 20 April 2010 9:09 PG  

belanja tea juru audit te.. mudah je nak lepas..

akuanakpahang 20 April 2010 9:34 PG  

Bila audit bertanya jawablah dgn baik cuma jangan bertanya kalau dia diam bimbang termakan diri, senang citer lebih mudah menjawab soklan jgn sesekali bertanyakan soklan. Hehehehe..

Hashim Zabidi 20 April 2010 10:00 PG  

Banyakkan tanya pada audit tu. Biar dia sampai terpinga-pinga. Akhirnya apa yang hendak ditanya telahpun dijawabnya.

Zaman koi dulu, audit lagi kuat makan.

afzainizam 20 April 2010 12:11 PTG  

Salam ziarah salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

paling di takuti kalau ada audit dalaman ke luaran ke datang.... adelah tu ... kangkadang inventori atau daftar tak sama..... malasnya kalau dia datang.... habis semua dia check... betul gak kalau salah pun mmg kealpaan kita pun

al-mankaraqi 20 April 2010 12:25 PTG  

Yes.......yes...........yes.......naik gaji deras2 bang..........lapor perot koi ni.........audit ter small matter jer kekekeke.........

LIPISLADY 20 April 2010 12:30 PTG  

Assalamualaikum, tak ada pongkeh hilang ke en relevan, kala ada lapor bete2, takut karang aok tak naik gaji plak...Aok kala naik gaji esok kabo ke keh, keh nok datang ke jerantut jumpa en Yassin...hehehe..jumpa aoklah sekali, nok makan belanja aok..

relevan 20 April 2010 2:00 PTG  

* Sudah selamat semuanya..tunggu audit Closing pulok..penentuan pada jam 4 petang ini..

blueCITY® 20 April 2010 4:10 PTG  

salam,

heeeeeeeeeee
audit ni ikut orang dan nasib gak
kalo mood dia rajin, semem menda dia nak belek
kalo dia malas, rambang je dia periksa..

anyway, good luck
n semoga naik gaji tuh
huhu

maiyah 20 April 2010 4:10 PTG  

mudah-mudahan segala berjln lancar

Mazru Majid 20 April 2010 5:19 PTG  

salam rodong..selamat bertugas

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP