GILA GAJET II


Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Rabu, 22 Disember 2010

Pencarian blogger peramah 2011 anjuran ahsfantasy24 di bawakan disini oleh relevan Sokmo


ahsfantasy24 kini sedang mencari blog blogger peramah untuk dimuatkan dalam list blog blogger peramah sesi 2011. Ayuh mari kita rodong rodong semua membantu ahsfantasy24 untuk mengesan tidak kira blogger lama ataupun baru, asalkan tidak sombong.,bagi menjayakan hasrat murni adik ini..

Apa yang perlu anda lakukan selepas dijemput atau ditag?

1. Copy dan Paste entry ini beserta gambarnya ke dalam blog anda dengan menggunakan tajuk 'Pencarian Blogger Peramah 2011

2. Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan blogger anda yang peramah;

Ini dia diantara blogger peramah yang kome nak tags..

a) Dyna Yvonne
b) Manusia reptilia
c) Honey Bunny
d) Nancy Poh
e ) dan semua lah yang memberi komen mau pun pengikut relevan Sokmo nak sebut nama sorang sorang alamat sampai besok malam pun tak habis..

3. Setelah menyiapkan entry tersebut, sila tinggalkan link entry anda di sini > http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

4. Tiada paksaan dalam menjadi follower ahsfantasy24.com namun berbesar hati jika ada yang sudi.

Tahniah, anda seorang blogger yang peramah! (:

*** Jadi tunggu apa lagi.. ahsfantasy24 adalah seorang blogger yang manis..mari ramai ramai meriahkan blog list beliau..

18 Merujuk kepada perkara diatas :

Ieda Al-Habsyi 22 Disember 2010 12:07 PTG  

peramah sungguh, nak meramas mesra kat sana gak le, hahahahha!

sahromnasrudin 22 Disember 2010 12:15 PTG  

mesraaaaaaaaaa..tahniah ya...

Nerzhul 22 Disember 2010 12:16 PTG  

kome kene jugek..nanti koi usulkan dalam mesorat kumpulan yak. hehe

zulkbo 22 Disember 2010 4:15 PTG  

salam..
mantop..
aok memang peramah

Dyna Yvonne 22 Disember 2010 4:54 PTG  

hehe...saye kene tag.baik lah.eden torai.haha

cemomoi 22 Disember 2010 5:09 PTG  

orang pahang memang peramoh

Dyna Yvonne 22 Disember 2010 5:30 PTG  

oke.tq en.relevan.sudah buat tag tu.
>_<

HonEyBuNNy 22 Disember 2010 10:16 PTG  

salam....terima kasih..2 org dah tag....cuma xsempat buat busy...he2

Sharinginfoz 23 Disember 2010 8:59 PG  

mari kita jadi blogger yang peramah ya

fikaryna 23 Disember 2010 11:26 PG  

en.relevan mmg peramah..layak2..:)

Jejaka Desa 23 Disember 2010 4:07 PTG  

Bukan senang orang nok iktiraf ter

Miecyber 23 Disember 2010 4:24 PTG  

Koi puin kena tag dengan adik manis..

Nancy Poh 23 Disember 2010 8:52 PTG  

wah..wah..wah..tak sangka jugak ya..makaceh..relevan pun peramah jugak...heee..

Tanpa Nama ,  27 Januari 2011 7:56 PTG  

sangat menarik, terima kasih

Tanpa Nama ,  31 Januari 2011 3:04 PG  

co szukalem, dzieki

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP