GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Rabu, 22 Disember 2010

Lady Gaga diraba di Paris

PARIS - Penyanyi terkenal yang gemar berpakaian pelik, Lady Gaga terkejut apabila seorang peminat wanita secara tiba-tiba meraba baju di bahagian payu daranya, lapor sebuah akhbar semalam.

Insiden itu berlaku ketika Lady Gaga ingin meninggalkan hotel yang didiaminya di Paris, baru-baru ini.

Wanita terbabit yang memakai sarung tangan kulit berwarna coklat dilihat mendekati Lady Gaga sebelum merabanya.

Semasa kejadian, Lady Gaga yang terkenal dengan lagu Poker Face memakai baju berwarna cerah dan tidak memakai coli.

Baju itu tidak mempunyai butang di bahagian tengah menyebabkan sebahagian payu daranya terdedah.

Dia turut memakai cermin mata hitam. - Agensi

* Memetik berita dari koSmo

*** Pulak dah..apa kena ini kes.. meraba tidak kenal lelaki atau perempuan..memang dasar peraba sungguh !..

12 Merujuk kepada perkara diatas :

eelobor 22 Disember 2010 8:50 PG  

hahahaha, sape suruh pakai seksi sangat....

sahromnasrudin 22 Disember 2010 9:20 PG  

gagap saya baca entri nie hahahaha

- GC - 22 Disember 2010 9:55 PG  

haha. padan muka. kan dah kena. pakai pelik2 sgt.

Miecyber 22 Disember 2010 11:27 PG  

Orang lelaki menyamor perempuan kot...

Aok di tag oleh komer hohohohohoho

http://miecyber.blogspot.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

::FAIZ FARISH:: 22 Disember 2010 11:49 PG  

tak minat la ngan dia ni...,pelik

Lina 22 Disember 2010 3:20 PTG  

hehehe pompuan pun x tahan ye lar asik dedah jer ha ko raba skali kikiki

Tanpa Nama ,  8 September 2011 2:45 PTG  

pakai mcm tu pastu kena raba maroh pulok...apara...pakai la sopan baru takde orang stim.

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP