GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Rabu, 25 Mei 2011

Seksinya Nera AF9 ( bukan berbikini sembarangan )


* Nera

KUALA LUMPUR: Bekas pelajar Akademi Fantasia 9 (AF9), Queennera Francis Kitingon, atau Nera, 19, menjelaskan gambarnya berbikini seperti yang disebarkan di Internet adalah ketika dia menyertai pertandingan ratu cantik Miss Sabah Earth Malaysia 2010.

Kata Nera, dia tidak sangka selepas tersingkir daripada AF9 Sabtu lalu, dia terpaksa berdepan dengan kontroversi pertama dan terkejut dengan penyebaran gambar tersebut.

"Saya bukan berbikini sembarangan. Pakaian itu dikenakan pada pertandingan ratu cantik yang saya sertai pada tahun lalu dan mendapat tempat ketiga pada pertandingan tersebut..

* Sumber penuh mStar Online


* Baru nak mula AFUNDI tapi Nera dah terkeluar ..



43 Merujuk kepada perkara diatas :

eelobor 25 Mei 2011 7:47 PG  

alamak....tak sempat nak AFUNDI OUT untuk dia

Hisyam Muhibah 25 Mei 2011 8:12 PG  

itulah dunia hiburan, pusing pusing benda yang tu jugaklah.. tak seksi, kontroversi, tak kontroversi, tak laku lah dalam industri

lalink7 25 Mei 2011 8:40 PG  

sora xberapa nak sedap..better kuar..fadan mukee..hehehe

Mrs.Yie 25 Mei 2011 9:16 PG  

dia kristian kan?lantak dialah..tp ni malaysia ye..bukan hollywood..huhu

ozzy 25 Mei 2011 9:17 PG  

perghhh...terang mata pengadil.

Adam Roslan 25 Mei 2011 9:29 PG  

Macam mana la gambar macam ni boleh masuk newspaper weh.

Zura 25 Mei 2011 10:02 PG  

ala bukan islam pun..

puteraduyong 25 Mei 2011 10:09 PG  

wow...cantik makhluk tuhan ni kan... ;)

Kakzakie 25 Mei 2011 10:11 PG  

Yg begini selalu digembar-gemburkan. Yg Islam tu pula bagaimana?....

joegrimjow 25 Mei 2011 10:40 PG  

Jom join contest senang ni, menang sehingga RM500 =)

Tanpa Nama ,  13 Jun 2011 11:18 PG  

dh namanya ikut ratu cantik mmglah ada bikini session sbb tu org islam tak boleh join. apehal perempuan islam kat majalh mangga tu lagi tak senonoh?

Tanpa Nama ,  21 Jun 2011 1:29 PG  

hot bahh...

inspirasicyber 26 Jun 2011 11:39 PTG  

nama macam bukan islam jer

Tanpa Nama ,  1 Julai 2011 9:18 PG  

hish, tak ada kerja lain ke? lantak dia la dia nak berbikini ke apa? org2 di sabah pun tak sibuk2 pasal bikini, org seberang sana pula yg kecoh2. so typical. sikit2 cerita pasal bikini, pasal baju singkat, pasal ketiak terdedah, pasal kain koyak. Tak ada kerja lain. This holier than thou/uppity punya orang la yg lebih teruk dari org yg kena umpat!

Tanpa Nama ,  6 Julai 2011 8:29 PG  

nie suma mulut semenanjung la tu!! nak katakan org tapi tak cerminka diri terlebih dahulu.. kalu artis, artis punya hal lar..apehal nak sibuk.. keluarga org tak bising tapi mulut seberang laut lar pula bising.. DON'T TO BE A RACIST!! jaga diri sbelum jaga org yer kawan2..

Tanpa Nama ,  6 Julai 2011 8:36 PG  

kwn2..kalo korang nk ckp sal agama tu tgk2 tmpt c ket yerr..yg muslim tu jgn asyik nk gosip,ngumpt DLL...kalo nk tgur pn scara baik la..xda mnusia yg smpurna d dnia ne..

Tanpa Nama ,  11 Julai 2011 4:28 PTG  

nera the best

Tanpa Nama ,  11 Julai 2011 4:30 PTG  

jangan la asyik mengata orang lain....tengok diri sendiri dulu ok ka tak...n jgn la mengutuk agama dn asal usul org...mybe dia lebih baik dari kita...kan

Tanpa Nama ,  11 Julai 2011 4:33 PTG  

wahai org Islam...jgn la mengata org jak...skg ni pun dah ramai org Islam yg lebih terdedah sana sini dari org bkn Islam...sya pun malu ngan perkara ni sebab saya org Islam...so baiki diri sendiri dulu bru mengata orang k ...

Tanpa Nama ,  15 Julai 2011 12:49 PG  

hahah..padan muka...ada aty nak lectuire org ..prgai x sbrapa x mbik taw sal idop org ...idop sendiri konkang nak bincan sal agama pirah...sembahyag pon x full....ntah2 mndi wajib pon xsah...mlukan umat lah korg ni....

joegrimjow ,  27 Julai 2011 1:05 PG  

banyaknyer komen Tanpa Nama..msti dia ni suke telanjang..pheewiiiiiiittt cayalah Tanpa Nama show ur pussy plssssss...

Tanpa Nama, apa ko peduli 27 Julai 2011 3:34 PG  

Memandangkan dia kristian yang tidak melarang tayang badan depan umum, kita galakkan dia lagi supaya berbikini, pakai coli saja atau berbogle terus. Phewwiiitt. Tak payahlah nak berlagak alim konon tak nak tengok.

Tanpa Nama ,  5 Ogos 2011 12:04 PG  

sudah la tu... wanita dari sabah & sarawak mmg cantik2. terima la kenyataan hehe. dan.... tak racist mcm kat sebarang sana. fuuhh hura hara hahah

Tanpa Nama ,  13 Ogos 2011 6:48 PTG  

Good...so good...cute..uuummmph...ummmph.....
ahhhhh...uuuuhhhhh....my god....my god....

Maria James 22 Ogos 2011 1:01 PTG  

ive seen a lot of malaysian girls wearing bikini (outside/inside malaysia).

i dont give a damn.

nera got nice body anyway. haha.
dont make pathetic issue regarding this.

Tanpa Nama ,  23 Ogos 2011 7:53 PTG  

Artis Non Muslim mmg digembar-gemburkan... Bagaimana Pula dgn Y Muslim... Lg bnyak lol... Xyah nak bruk2kn org.. tngok dr lor.

Zull 28 Ogos 2011 4:02 PTG  

non muslim pakai gitu lantak ler, tp kalau yg mengaku muslim tu, sendiri mau faham ler apa yg Allah dah firmankan dan apa yg Rasulullah pesan.

A to Z 5 September 2011 4:33 PTG  

SYOK sgt dedah mereka2 nie.. hahaha!

Tanpa Nama ,  12 September 2011 12:39 PTG  

producer idung belang sambar kejap je popular..hehehe

Tanpa Nama ,  26 September 2011 12:28 PG  

wan nor azlin punye video lucah dah tengok tk? dh lame tp mmg ade kn,,,, tanye lah dia bangsa n agama ape...

Tanpa Nama ,  7 Oktober 2011 10:09 PG  

terbaeekk

TRIGYY 18 November 2011 12:31 PG  

tu diaaaa.. seksinya si nera af9 nie.. tak pernah taw plk ada gmbar2 ni cmneh..

Tanpa Nama ,  29 Disember 2011 5:34 PTG  

pergh..

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP