GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Rabu, 25 Mei 2011

Julia Perez berbogel untuk kempen lindungi haiwan di Indonesia


* JULIA PEREZ dan kekasihnya, Gaston Castano.

JAKARTA - Pelakon dan penyanyi dangdut seksi, Julia Perez bersama kekasihnya, Gaston Castano bertindak berani dengan mengecat tubuh mereka dalam keadaan berbogel baru-baru ini, lapor sebuah akhbar semalam.

Tindakan Julia dan Gaston adalah sebahagian daripada kempen melindungi spesies terancam di Indonesia malah tubuh Julia dilukis dengan 40 gambar binatang yang harus dilindungi.

"Kerjasama itu dilakukan bersama pemerintah melalui tema Save Our Planet yang dibuat di Bali.

"Pada masa itu, saya bersama Gaston berbogel dan tubuh saya dilukis dengan 40 gambar binatang," jelas Julia.

Foto lukisan pada badan mereka akan disiarkan pada Disember ini bertepatan dengan ulang tahun hari AIDS sedunia.

"Foto itu tidak boleh dikeluarkan lagi kerana harus ada permit malah semuanya masih dibincang bersama Menteri Kehutanan," katanya. - Agensi

* Sumber

*** Nanti dia Laser..



5 Merujuk kepada perkara diatas :

farasakura 25 Mei 2011 11:15 PG  

LOL banyak lagi cara lain untuk lindungi haiwan ni =,=

Hashim Zabidi 25 Mei 2011 12:36 PTG  

Julia & Castano mengajak kita semua jadi binatang, sebab binatang semakin pupus didunia.

alimaz kembara terasing 25 Mei 2011 4:47 PTG  

cuih macam tak dak cara lain nak lindungi haiwan... tak kan nak jadi haiwan kot telanjang....

encik burn 20 Disember 2012 10:27 PG  

tu bukn alsan nk lindungi hewan mmg jupe nak bogil..sja publisiti murahan ari2 bole msk tv msk newspaper msk BBC sama CNN news je x diterima...huhuhu..

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP