GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Jumaat, 26 Ogos 2011

Telinga, hidung, bibir digigit angkara berebut wanitaLONDON: Seorang lelaki cedera apabila telinga, bibir dan sebahagian hidungnya digigit selepas diserang seorang lelaki lain di jalanan.

Mangsa yang berusia 31 tahun itu diserang di luar kelab malam oleh musuhnya selepas mereka bergaduh gara-gara seorang wanita.

Mangsa jatuh ke lantai selepas ditumbuk di kepala sembilan kali sebelum penyerangnya membongkok dan mula ‘menggigit muka dan kepalanya’.

Pegawai polis yang menyiasat kejadian itu berkata, insiden terbabit mengingatkannya kepada ‘singa yang membaham daging rusa’ dan menjelaskannya sebagai serangan paling menjengkelkan pernah dilihatnya sepanjang 27 tahun kariernya.

* Sumber myMetro

2 Merujuk kepada perkara diatas :

akuanakpahang 26 Ogos 2011 8:53 PG  

GANAS AMAT GITU GAYANYA YAK :(

jeragang 26 Ogos 2011 10:25 PG  

perempuan punya pasal.....

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP