GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Isnin, 31 Oktober 2011

Gua terpilih sebagai Blogger Hangit minggu ini | Ha ! Ha !



Nama sebenar / timangan : relevan Sokmo
Jantina : Jejaka
Umur : 35-44
Laman blog : http://relevansokmo.com
Negeri asal : Pahang

Sila teruskan bacaan untuk ikuti sesi interview bersama Blogger Hangit Minggu Ini. :)

Berapakah anggaran pelawat yang mengunjungi blog anda dalam sehari ?

500

1)Serba sedikit informasi tentang laman blog anda :

Dulunya blog peribadi tapi sekarang dah bertukar menjadi portal blog tak tau kenapa...

2)Berapa lama masa yang diperuntukkan untuk berblogging dalam seminggu?

8 hari seminggu

3)Apakah pekerjaan anda sebelum menceburi diri dalam dunia blog?

Menoreh part time..

4)Apakah matlamat asal blog anda dan kenapa anda buat blog? 

Cari duit tambahan.. sapa kata dengan berblog tak boleh kaya raya..?

5)Bagaimana anda capai target sebagaimana sekarang ? Apa yang mendorong anda untuk terus blogging?  

Dapat ramai aweks..

6)Apakah tips yang boleh anda sumbangkan untuk blogger baru yang nak menceburi bidang blogging supaya berjaya?

Kerja kuat..curi atau cari trafik sebanyak mungkin..

7)Salah satu masalah utama untuk blogger baru ialah untuk mendapatkan traffik. Apakah tips yang anda boleh berikan kepada mereka untuk menjana traffik ke blog mereka?

Redah dan ping! sana sini.. reti dalam bermain ilmu meta..

8)Selalu promote atau ping entri blog anda dekat mana?

Facebook / twitter dan juga stesen bas..

9)Senaraikan tiga(3) blog kegemaran anda dan apa yang membuatkan blog itu sungguh istimewa? 

blog ben sehari

blog red mami

blog cik durian

10)Aktiviti lain selain berblogging?

Jogging..

11)Matlamat anda dengan blog anda untuk 5 tahun akan datang? 

Boleh menjadi kaya dan raya..sehingga 19k sebulan income




Blog yang santai dan berita yang diutarakan pun menarik untuk dibaca. Cuma kalau boleh banyakkan view entri latest dalam homepage. Paling kurang pun tiga entri sebab kalau hanya buat satu entri sahaja agak berisiko. Kalau dua entri depan tak best, orang dah tak nak baca entri selepas itu meskipun entri ketiga tu punchline relevansokmo. Code snippet 10 entri terkini akan lebih menarik minat pembaca untuk membaca kalau disertakan thumbnail sekali. Nasihangit doakan agar impian relevansokmo untuk mendapat income 19k sebulan termakbul. Hehehe :)


*** Terima kasih di ucapkan kepada blogger nasi hangit -- sila ke blog beliau yang sarat dengan informasi ..


* Sumber ------- > Nasi Hangit





4 Merujuk kepada perkara diatas :

akuanakpahang 31 Oktober 2011 11:57 PG  

Salam.. aok mmg hebat dah weh... tahniah drp kome :)i like :)

Jo Qusary 31 Oktober 2011 12:04 PTG  

Padan la berbau hangit... can you smell what the rock is cookin', yeah! hehe

HaiDa HiDa 31 Oktober 2011 12:05 PTG  

salam.. masa yg diperuntukkan 8 hari semggu.. wahh memang hebat la.. tahniah2..

luahfikiran 31 Oktober 2011 12:20 PTG  

SALAM,
BLOG ANTARA HANGIT DGN WANGI, MACAM MANA ? OK,KE?

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP