GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Selasa, 29 Mei 2012

Rihanna Lebih Tenang Berbaju Seksi


NAMPAKNYA isu ngenai sikap Rihanna masih lagi belum berhenti menyerang penyanyi itu. Terbaru, Rihanna kembali beraksi panas bagi menjayakan sebuah promosi produk terbaru jenama minyak wangi iaitu Nude.
Menurut laporan Digital Spy, Rihanna hanya beraksi tanpa baju dengan hanya menutup dada menggunakan tangannya sahaja untuk produk minyak wangi keduanya selepas Reb'I Fleur yang dilancarkan pada tahun lalu.
"Esok saya akan melakukan satu sesi fotografi yang agak besar bagi minyak wangi baru buat para wanita, namanya....NUDE!" katanya dalam entri Twitter miliknya sebelum foto-foto tersebut beredar.
Dalam foto tersebut, penyanyi berusia 24 tahun itu memberi empat aksi seksi dengan raut wajah yang menggoda.
Bagaimanapun, aksi seksi sedemikian bukanlah satu perkara baru buatnya kerana sebelum ini Rihanna pernah membuat pengakuan bahawa beraksi menggoda boleh membuatkan dirinya lebih tenang.
"Semakin nipis dan seksi baju saya, hati saya berasa lebih tenang. Cuma saya harus menghadapi ketakutan itu untuk menjadi lebih berani," ujarnya.
* SumberCatat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP