GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Selasa, 29 Oktober 2013

Tiada yang pelik ! Wanita ini berSalin ketika sedang Tidur

Sarah Pearson dan Suami

Barnsley - Seorang ayah dipaksa untuk menjadi bidan tatkala teman hidupnya tiba -tiba melahirkan saat mereka baru saja bangun dari tidur. Kejadian bermula pada 13 Oktober semalam . Kala itu , Sarah Pearson sudah merasa bahawa bayi yang dikandungnya akan keluar. Namun , selepas melawat Hospital Barnsley , United Kingdom, bidan menyuruh pasangan tidak berkahwin ini untuk kembali ke rumah sakit dalam 24 jam berikutnya.

Seperti diberitakan Daily Mail, Sabtu , 26 Oktober 2013, mereka pun akhirnya kembali ke rumah dengan perasaan tenang. Namun , ketika malam dan mula tidur , Graeme Smith, dibangunkan oleh Sarah. Padahal, mereka baru saja terlelap.

Sarah terkejut mencari kepala bayinya sudah menongol keluar. Smith pun langsung menelefon bidan untuk meminta bantuan . Ambulans juga disiapkan untuk segera meluncur ke rumah mereka. Semula bidan tak yakin dengan laporan Smith . Ia sampai menegaskan, " Adakah anda yakin itu kepala? " Dan Smith menjawab , "Ya, saya yakin. Ada rambut di atasnya. "

Lewat komunikasi via telefon , bidan mengarahkan Smith untuk menyiapkan tuala dan kelengkapan melahirkan lain. Dan ketika paramedik tiba , bayi yang kemudian diberi nama Charlie itu sudah meringkuk di pelukan Sarah.

Smith sangat memuji keberanian Sarah yang boleh melahirkan tanpa rasa sakit. Dia menuturkan, meski semula ada kebimbangan , tapi proses kelahiran yang berlangsung kira-kira 1.5 jam itu berjalan dengan lancar.

Sumber tempo.co


0 Merujuk kepada perkara diatas :

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP