GILA GAJET II


Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Selasa, 4 Mac 2014

HANEZ SURAYA POPULAR KERANA KONTROVERSI ?

Hanez Suraya

SEJAK akhir-akhir ini, penggunaan medium media sosial yang digunakan beberapa orang artis sering mengundang kontroversi.

Terbaru, pelakon tinggi lampai, Hanez Suraya turut tidak terkecuali mengalami perkara yang sama apabila salah seorang peminat menghentamnya gara-gara tidak membalas komennya di Twitter.

Bertanyakan pada tuan badan sendiri, Hanez memberitahu apa yang berlaku bukanlah sesuatu yang besar cuma atas sebab tidak cemburu dan tidak berpuas hati perkara itu menjadi semakin besar.

"Sebenarnya Hanez seorang yang suka 'reply' dan 'retweet' semula komen-komen peminat di Twitter kalau Hanez ada masa yang lapang.

"Tapi hari itu, kebetulan, tweet yang datang dari peminat terlalu banyak. Masa itu Hanez memang tidak boleh balas semuanya jadi Hanez dahulukan 'tweet' yang mana penting dari teman-teman rapat dan pihak media.

"Tidak sangka pula ada peminat yang marah dan tanpa usul periksa dia kata Henez hanya balas 'tweet' pada peminat lelaki sahaja," katanya ketika ditemui pada Majlis Rumah Terbuka Media Prima, kelmarin.

Biarpun pelbagai kata cacian dilemparkan kepadanya, namun pelakon drama Autumn Dihatiku ini tidak melenting malah menghadapi situasi tersebut dengan tenang.

"Sejujurnya memang Hanez kecewa perkara seperti ini berlaku. Tapi saya kena terima sebab inilah lumrah buat seseorang artis.

"Sekarang ini Hanez memang tidak layan 'tweet' darinya sebab bila dilayan mungkin keadaan akan bertambah teruk. Bagi saya orang seperti itu hanya mahukan perhatian," jelasnya.

Kontroversi membantu

Mengakui kehadiran kontroversi sedikit sebanyak membantu kerjanya sebagai seorang pelakon semakin bertambah baik, Hanez bagaimanapun masih menitik beratkan bakat untuk terus bertahan dalam industri hiburan ini.

Katanya, jika dilihat perkembangan karier lakonannya tahun ini, memang ada peningkatan kerana banyak tawaran lakonan yang diterima dan dalam masa yang sama ada juga beberapa kontroversi menimpa dirinya.

"Sebenarnya memang kontroversi membantu tapi yang mana boleh tepis, Hanez akan tepis sebab saya juga tidak mahu dilabel sebagai artis kontroversi.

"Tapi boleh dikatakan semua kontroversi yang menimpa Hanez tidaklah serius mana cuma ianya dibesar-besarkan oleh mereka yang tertentu sahaja.

Apabila diminta penjelasan bahawa kontroversi hanya datang kepadanya setelah hubungan percintaan bersama penyanyi, Awi Rafael tamat, Hanez bagaimanapun menafikannya.

"Kalau diikutkan masa saya masih bersama Awi ada juga kontroversi yang timbul cuma ketika itu saya lebih berhati-hati kerana Hanez tidak mahu Awi juga turut terlibat.

"Tapi sekarang Hanez solo, dan semua itu memang Hanez perlu balas dan jelaskan. Tapi itu tidak bermakna Hanez melawan dan melayan cuma balas kenyataan buat mereka faham," jelasnya.

Masih sendiri

Apabila ditanya dirinya sudah memiliki pengganti, Hanez bagaimanapun memberitahu buat masa ini tumpuannya hanyalah pada kerjaya.

"Alhamdulillah, kehidupan saya kini lebih selesa. Bila sudah solo, senang untuk saya beri tumpuan sepenuhnya pada kerjaya.

"Mahu bergerak ke mana-mana pun tidak ada halangan dan saya syukur masih boleh hidup sendiri," ujarnya.

Tambah Hanez lagi, dalam masa yang terdekat ini dia tidak ada perancangan untuk mengisik kekosongan hatinya.

"Mungkin terlalu cepat untuk buat semua itu. Sekarang ini Hanez lebih selesa berkawan dengan semua orang.

"Memang ada yang cuba untuk mendekati, tapi Hanez boleh berkawan biasa sahaja dan bila sudah bersedia barulah Hanez akan fikirkan semua itu," katanya yang tidak meletakkan asaran tertentu untuk menamatkan zaman bujangnya.


Sumber

1 Merujuk kepada perkara diatas :

Tanpa Nama ,  5 Mac 2014 12:47 PG  

hah..apa tunggu lg artis2 pompuan yg x popular kat luar sana..kebas jer laki org..mesti meletop punya..

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP