GILA GAJET II


Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Selasa, 26 Ogos 2014

Aksi pengantin berjalan separuh bogel gemparkan bandar Ipoh

Aksi pengantin separuh bogel gemparkan bandar Ipoh
IPOH: Selepas pesta sukan bogel di Pulau Pinang yang menggemparkan negara, orang ramai di sekitar Jalan Sultan Yussof di bandar raya ini pagi ini dikejutkan dengan pasangan pengantin yang berjalan dalam keadaan separuh bogel.
Aksi mereka mendapat perhatian orang ramai yang ketika itu sedang sibuk melalui jalan berkenaan selepas pasangan pengantin itu dikatakan baru selesai menjalani sesi fotografi.
Dalam kejadian kira-kira jam 9 pagi itu, wanita berkenaan dilihat hanya memakai coli dan seluar dalam berwarna putih dan berkain layah manakala pasangan lelaki hanya memakai seluar panjang hitam tanpa baju.
Gambar pasangan terbabit yang dirakam seorang pengguna Facebook dipercayai diambil di hadapan laluan zebra sebuah bank berhampiran Padang Ipoh di sini dan kini sudah tersebar dan dikongsi ribuan pengguna Facebook lain.
Ketua Polis negeri, Datuk Acryl Sani Abdullah Sani mengesahkan kesalahan yang mencolok mata itu akan disiasat mengikut Seksyen 14 Akta Kesalahan Kecil 1955 iaitu berkelakuan tidak senonoh di khalayak ramai.
Sementara itu, Pemangku Ketua Polis Daerah Ipoh, Superintendan Ahmad Termizi Abdul Haq yang dihubungi pula berkata, pihaknya masih belum menerima sebarang laporan berhubung kejadian itu sebagaimana tersebar di media sosial.
"Arahan juga sudah dikeluarkan kepada Ketua Polis Balai dan anggota, jika terserempak dengan mana-mana perlakuan tidak bermoral dan berakhlak, mereka boleh menggunakan pendekatan menasihati atau meminta perlakuan itu dihentikan serta-merta," katanya.
Sementara itu, seorang saksi yang enggan dikenali berkata, rakaman sesi fotografi itu dipercayai berlangsung kira-kira 10 minit.
"Ia menarik minat pengguna jalan raya yang memberhentikan kenderaan kerana mereka berpakaian tidak senonoh," katanya.

BH


3 Merujuk kepada perkara diatas :

Tanpa Nama ,  26 Ogos 2014 8:01 PG  

akibat ajaran gay, kebebasan yang di bawa oleh anwar, Negara rosak sebab kumpulan ini, inikah nilai yang di mahukan oleh anwar, mana tatasusila keugamaan Buddha, hindu, islam, dan lain lain, nilai moral Negara begitu murah sekali selepas reformasi yang di laung laungkan oleh anwar..

Tanpa Nama ,  26 Ogos 2014 8:09 PG  

semakin menjadi2...apa pandangan pihak berkuasa negara...
jangan salahkan orang lain,pemerintahan negara ini..apa pandangannya???

pai young 27 Ogos 2014 4:54 PTG  

doudoune moncler doudoune moncler pas cher pas cher Chef des frères, j'ai ici Chu Xiaozai vie marque. Xuanqing taoïste venir avec un jade, aqua flamme doudoune moncler pas cher bleu au-dessus d'un passage à tabac du groupe. Pour mon frère a eu une longue sécurité de garantie du jou.

En particulier son empreinte laissée sur ce côté de la vie entre le jade, si cet enfant en détresse doudoune moncler pas cher moncler pas cher quand je sais que la première fois est allé à la rescousse. Xuanqing foule taoïste air perplexe regard expliqué. Bien. Voir le dessus de ce que jade de l'eau actifs coeurs de flamme bleue battant doudoune moncler pas cher grand soupir de soulagement.

Tout le monde écoutez, continuer à décapiter entièrement monstre sanguinaire. Ordre, tous les doudoune moncler pas cher instruments utilisés en ce que l'étape de conduite bombardiers de monstres continuent à jaillir. Talon de sang a un certain effet dissuasif effets, mais que la différence de force est doudoune moncler pas cherénorme, encore doudoune moncler pas cher ne pouvaient pas tuer fée bâton complètement bloqué le coup.

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP