GILA GAJET II


Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Selasa, 26 Ogos 2014

Gambar Selfie Mengejutkan Diambil Pesakit Leukemia

Kathryn Cartwrigh yang berjuang melawan penyakit kanser bertindak mengambil gambar selfie. Foto Birmingham Mail
KATHRYN Cartwright, 23, sedang berjuang melawan penyakit leukemia dan mempunyai 20 peratus peluang untuk hidup, mengambil keputusan mengambil gambar selfie bagi menunjukkan kekuatannya.
Ia merupakan satu gambar yang mengejutkan, menunjukkan tentang perjuangan yang dihadapi oleh pesakit kanser di usia muda.
Dia yang menjadi lemah akibat penyakit itu, terjatuh tersembam dari kerusi rodanya menyebabkan dia mempunyai kesan lebam di muka.
Daripada dia mengasihani diri sendiri, sebaliknya dia mengambil gambar selfie dan menyiarkannya di Internet.
Dia menulis perkataan "F**k cancer" (f**k kanser) menggunakan celaknya bagi 'menyuarakan' perasaannya terhadap penyakit itu.
Bercakap kepada Birmingham Mail, Kathryn berkata: "Saya tidak mahu membiarkan kanser memusnahkan hidup saya."
"Saya bosan menganggu kehidupan orang lain, semua kesan sampingan (penyakit), berjumpa dengan orang baharu diagnosis (penyakit itu) dengan banyak soalan dan melihat Margot Martini yang berusia 21 bulan dari Staffordshire yang bertarung nyawa akibat penyakit ini.
"Ia hanya membuatkan saya begitu marah. Itu sebabnya saya katakan f**k kanser. 
"Ia mungkin menyebabkan saya akan mati tetapi sehingga ia berlaku nanti, saya akan meneruskan kehidupan saya. Saya mahu menjalani apa yang saya mahu lakukan.
"Dan saya cuba untuk orang ramai tampil membantu menjadi penderma supaya orang lain tidak berhadapan dengan situasi yang saya hadapi ini," katanya. - mirror.co.uk
mStar Online


1 Merujuk kepada perkara diatas :

pai young 27 Ogos 2014 4:51 PTG  

doudoune moncler pas cher moncler pas cher Maintenant, comment vous êtes sorti, encore. Démon de sang encore mort. Un tiré un disciple doudoune moncler pas cher impatience. Serait frapper à ce moment. Or Feizhou navire soudainement se précipita hors de la boule géante de l'écran de sang, son arrière a également suivi innombrables monstre sanguinaire.

doudoune moncler pas cher Morte. doudoune moncler pas cher Moment Lihou, Xiupao lancer, deux dragon d'eau est rugissant que des dizaines de monstre sanguinaire directement brisées ouvert. Si Feizhou rapidement ouvert sur ​​le côté comment, doudoune moncler pas cher d'abord ne parlez pas.

Quand vu nu le haut du corps que d'innombrables ligne sombre de sang noir et son visage hideux doudoune moncler pas cher moncler soldes que cramoisi trace de gaz noir soudain visage est devenu pâle, les mains occupées avec un flash de lumière, donnant lieu à un grain d'encens dégage riche immortalité Dan directe inséré dans la doudoune moncler pas cher bouche

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP