GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Jumaat, 9 Oktober 2009

Bunga wad 4

Setelah pendaftaran dan diseparuh bogelkan untuk di x ray kawan terus dibawa ke wad 4.. Kawan ditempatkan di sebuah bilik bernama budiman 2..kiranya bilik ini ok juga ada peti talivisyen dan punya penghawa dingin..dan bermulalah agenda agenda yang amat mengerunkan kawan..

Segala perkakasan yang digunakan untuk merawat pesakit termasuk jarum kawan pandang dengan sepintas lalu..Dalam kepala kawan dah mula befikir '' bila kawan nak discaj ni ''..Ler baru masuk tak sampai 1 jam dah nak discaj '' jawab pula hati kawan..

'' Encik Syed baring dan berehat lah dikatil ni..duduk lah selama mungkin..kami akan merawat en Syed '' kata jururawat pelatih yang mengiring kawan ke bilik..kawan kerling name tag..Siti Rohaya nama nya..'' Ishkk..tak nampak muka lagi..bila lah H1N1 akan reda ni ''..bisik kawan..Tengok kerlingan matanya tentu manis orang nya..''...

Kawan terpaksa makan apa yang disediakan oleh pihak Hospital demi menjaga kestabilan tekanan darah kawan.. Checklist tekanan darah kawan dibuat pada setiap jam..maka setiap jam juga lah jururawat akan memegang lengan kawan..termasuk lah jururawat pelatih bernama Siti Rohaya...

15 Merujuk kepada perkara diatas :

eeeda 9 Oktober 2009 6:43 PTG  

Jalan-jalan tepi kali...
Maklumlah buat pertama kali...

Kalau pakai baju, jangan lupa seluar...
Baru je masuk sepital, dah tanya bila nak kuar....

hani@debumelukut 9 Oktober 2009 6:47 PTG  

anggap lah macam 'Free Vacation'.
Semoga cepat sembuh

Saliza 9 Oktober 2009 7:04 PTG  

Koi takut darah makin naik sebab kena pegang tu..hahaha

YASSINSALMANSHAH 9 Oktober 2009 7:47 PTG  

kena lebih berpantang laa weh...jaga kesihatan makan minum jgn ikut suka je, teh tarik tu kala boleh elok laa weh...

✖sLap mE pLz!™✖ 9 Oktober 2009 9:17 PTG  

gatal tol uncle neh.. hahak
tp mmg pon..
misi2 skunk da mcm pramugari da..
lawa2, cun mlecun..
sbb 2 mama riso papa msok spital hahak

a kl citizen 9 Oktober 2009 10:55 PTG  

assalammualaikum

amboii... sempat lagi ya

maiyah 9 Oktober 2009 11:22 PTG  

wah.. bleh cepat sembuh nih :D

langkasuke 10 Oktober 2009 12:07 PG  

syafaka Allahu wa a'faka..

jangan duk gatal gatal no..

syahbandar87 10 Oktober 2009 12:30 PG  

knp bang?misi tu kne h1n1 jgk ke?hehe..bleh bertnye x..abng ni kne penyakit apa ye.maaf bertnye

relevan 10 Oktober 2009 7:41 PG  

* Salam mimie..
Adakala suka adakala tak he he..

* Salam eeeda..
Nasi ditanak tepi perigi..Rasa nak masuk wad lagi..he he..

* Salam hani..
Kena charge juga hani..tapi kompeni bayar..

* Salam Saliza..
Tu lah pasal..

* Salam en Yassin..
Tak dapat nak elak dengan teh tarik ni..jom kite ngeteh..

Fadh 10 Oktober 2009 11:20 PG  

jage kesihatan weh...

relevan 10 Oktober 2009 3:56 PTG  

* Salam adik slap me..
He he..dendiam ar nanti unti tau..

* Salam Cikgu akl citizen..
Sempat..tapi tak melarat..

* Salam Maiyah..
Makin melarat jika dilayan Maiyah.. he he

* Salam nasri..
Gatai sket2 ajer..

* Salam Syahbandar..selamat datang
Misi tu bkn kene H1N1..dia org wajib pakai Mask..kawan sakit sendi..

* Salam Fadh..
Tq..

mazru(9m2mzr) 10 Oktober 2009 4:43 PTG  

kata aok..."bisik kawan..Tengok kerlingan matanya tentu manis orang nya..''...

biroh amat yah...

jaga mkan minum ter,kurang kan makan paih patin,gulai asam rom te weh..

relevan 10 Oktober 2009 5:08 PTG  

* Ha ha mazru..kurangkan manis juge..

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP