GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Khamis, 8 Oktober 2009

Menuju wad kecemasan


Pagi 05hb Okt.2009 kawan terasa sengal dibahagian buku lali..sakit yang teramat sangat hingga memaksa kawan memandu terus ke wad kecemasan Hospital Jerantut..

Dengan berjalan terhencot hencot kawan gagahi juga terus kekatil didalam wad tersebut..tanpa mengira apa dah..seorang pembantu Hospital berlari mendapatkan kawan..

" Sakit ni sakit tang sini ..kena inject ni '' kata kawan..

Ada tiga orang jururawat pelatih turut membantu pembantu hospital itu..sempat lagi kawan berkata dalam hati..'' lor knapa adik adik jururawat pelatih ni pakai mask..ishkk tak nampak lah muka..''

Setelah memeriksa tekanan darah..doktor suruh kawan berehat..selama hampir dua jam kawan baring tapi tekanan darah masih tinggi tak mau turun turun lagi..

'' Encik kena masuk wad hari ini ''..kata doktor tersebut dengan senyum..

Sudahh..ini lah pengalaman pertama kawan masuk wad..macam macam anggapan ngeri mula terbayang dikepala kawan bila berada didalam wad..

** Semua doktor dan petugas pertugas diwad kecemasan Hospital Jerantut memuaskan hati kawan..begitu juga buat adik adik jururawat pelatih.. he he..Kawan pelik juga ada yang tidak berpuas hati ( agak nya time dia orang masuk tu tak ada jururawat pelatih )...**

13 Merujuk kepada perkara diatas :

hai 8 Oktober 2009 7:16 PTG  

amboiii!dalam sakit2 tu sempat lagi melayan mata yak!!
radang sendi tu bukan gout ke mr.relevan???

asma 8 Oktober 2009 8:32 PTG  

assalamualaikum,
Sakit ni kee yg mnyebabkan aok masuk sepital

al-mankaraqi 8 Oktober 2009 10:08 PTG  

salam dato'

koi bersimpati dengan awok. semoger awok berjumper iktior dan ubat hak sepadan ngan sakit awok ter.

Ketnyer misi pelatih ter x emboh jd ubat dak? he he

maiyah 8 Oktober 2009 10:23 PTG  

salam.. hehe sempat gak cuci mata, takpe bleh wat sakit jd baik ye tak :D

eeeda 8 Oktober 2009 11:34 PTG  

Kita selalunya nak pengalaman yang seronok utk dikenang je....
Yang tak seronok tu macam mana pulak????

Cikgu Jang .. 8 Oktober 2009 11:43 PTG  

tu yg syoknye masuk wad....hehehe. Takde yg nyangkut ke?

mazru(9m2mzr) 9 Oktober 2009 5:42 PG  

hmm..sakit..sakit jugek... makwe,makwe jugek...ye dak?

hehehhehe

Sembuh ke dok lg?

nunnieyindahouz 9 Oktober 2009 7:43 PG  

Amboi...nengok ke pelatih kome rasa aok ilang sakit sekejap ork? hehhe..ape² pun kome nasihatkan raya haji ni jgn makan banyok sangat ketupat lemang..hehe.. bnykkan berehat k. slmt raya.

jai@jezz 9 Oktober 2009 9:26 PG  

eh kawan sakit apa..??? ishk..~ naper smpai masuk wad..

relevan 9 Oktober 2009 3:14 PTG  

* Salam Hai..agak nya gaot dok..

* Salam asma..ye..

* Salam al manqaraki..kwn sedang mencari penawar dihati..

* Salam endiem..InsyaAllah..

* Salam Maiyah..adakala mata terpejam akibat menahan sakit..

* Salam eeeda..Sakit adalah ujian kpd yg sihat..

* Salam Cikgu Hj Jang.. payoh dah nyangkot dah tua2 gini cikgu..

* Salam Mazru..InsyaAllah dah..

* Salam cik nun..he he he..

* Salam Jezz..Sakit ada banyak perkara sakit..sakit poket terutamanya..

Umi 12 Mei 2010 1:31 PTG  

haha.......kesian kat u....tapi kalau tak ada orang sakit tak adala keje misi.....

Umi 12 Mei 2010 1:31 PTG  

haha.......kesian kat u....tapi kalau tak ada orang sakit tak adala keje misi.....

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP