GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Sabtu, 31 Oktober 2009

Audit

Kerja kawan ni terlibat juga dengan urusan stor..iaitu stor barang barang peralatan kerja..seperti sarung tangan,cakar,cangkul,penggali,pongkis dan berbagai lagi..

Ada sekali dulu juruaudit dalamam Syarikat nak periksa stok..gelabah juga kawan akibat sarung tangan hilang sebelah..barang barang yang lain ok..setelah berhempas pulas kawan disiasat maka adjust sana sini sampai berpeluh jantan dahi kawan..nasib terlepas disebabkan sebelah daripada sarung tangan itu kesilapan daripada pihak Vendor hardware Syarikat..

Itu baru sarung tangan hilang sebelah dan hanya melibatkan perkakasan kerja yang menimpa kawan nyaris kawan tak dapat surat tunjuk sebab dan dibuang kerja..tapi akhir akhir ini kita dengar macam mana harga sebuah laptop mencecah puluhan ribu RM..dan juga harga minyak petrol 300RM seliter..macammana dia orang nak adjust..dan pada peringkat awal pengeluaran invois maupun nota hantaran boleh terlepas..pelik tapi itu lah kebenarannya..

20 Merujuk kepada perkara diatas :

abu muaz 31 Oktober 2009 12:22 PTG  

mudah sangat terlepas sekarang ni ya.Harga jambatan gantung berapa agaknya sekaki? Simen tapak tuuu... berapa beg simennya?

relevan 31 Oktober 2009 3:28 PTG  

* Salam saudara kwn en Abu Muaz..memang mudah terlepas segala benda sekarang ni..packet besi cerucuk jambatan mungkin tidak mengikut spekfikasi kehendak Jurutera..itu pasal boleh runtuh ( terbongkis )

* Kalu buat kerja betul betul dan jujur boleh jadi senang Mimie..

Finaz 31 Oktober 2009 3:41 PTG  

"SARUNG TANGAN HILANG??" sebelah pulak tuh!! hahahahaha sori.. relevan saya tak tahan terpaksa gelak gak. Aok ni kelakar sangat lah.. tapi bagus aok jujur..

Anyway boleh x nak minta izin nak share N3 ni kat blog saya boleh..?

sI tEDI 31 Oktober 2009 3:49 PTG  

kerja aku akan di audit pada 23&24hb 11 ni.. aduhai....

bz nak selesaikan semua

relevan 31 Oktober 2009 3:51 PTG  

* He he Finaz..kwn kelakar?..ok Finaz dipersilakan untuk share entri ni kat blog aok..

Cikgu Jang .. 31 Oktober 2009 8:17 PTG  

alah....apa nak diherankan bang, zaman sekarang ni manusia boleh buat ape saja. Berani dengan tak berani je.. kalau berani buat berani tanggung, mengkala takut nak buat.....tok usah buat...
Tapi main dengan audit ni, duit seposen hilang pun habis dikoreknya kat mana ke halnya, ni pulak ribu2 rm...lagilah...

pakcik kordi 31 Oktober 2009 8:20 PTG  

pongkis rumoh koi ni hilang.aok ke yg ambik?bale aokkkkk......=p

eeeda 31 Oktober 2009 9:08 PTG  

Kita je rasa mcm pelik depa buat keja tu.... tapi org yg terdesak tak fikir byk dah ...tahu dapat je...
Sarung tangan audit gak ke??? tu kan jenis barang guna habis...

Miecyber @ Sudu 31 Oktober 2009 9:14 PTG  

Kalo sarung tangan tu lain kaler sebeloh ,aok kena jawob jugok ker Relevan?

Fadh 31 Oktober 2009 9:52 PTG  

mengkalar dah amlkan cara hidup 1malaysia mmg laa xkisoh ke halal haram...cer kalau hidup berpandukan alquran dan hadis...xjadi semua benda tue.

LIPISLADY 31 Oktober 2009 9:57 PTG  

Sallam, en relevan, nasib baik aok tak kena tuduh mengejast ke sarong tangan hok sebeloh teh, kala kena tak bebaloi langsong...

Muhammad faiz mahayudin 31 Oktober 2009 9:57 PTG  

kala takde sarung tangan amik stokin jer wat sarung tangan hehe..

Fatt Chin Choy 31 Oktober 2009 10:19 PTG  

laptop puluhan ribu?
mesti power... ker sama jer... kekeke

sha 31 Oktober 2009 11:34 PTG  

yang maikel jeksen pakai sebelah tuh sape punya??..aaoook!!

Hashim Zabidi 1 November 2009 12:22 PG  

Audit pun 2 X 5 gak. Kawan malas je nak cerita fasal audit ni..ha ha ha...

mazru(9m2mzr) 1 November 2009 12:53 PG  

macam macam cara org nak untung,ambik kesempatan...

langkasuke 1 November 2009 7:05 PG  

makin rungsing dengan keadaan mesia skang.. haih..

endiem 1 November 2009 8:07 PG  

aok adjus sarung tangan te ke koi satu.

relevan 3 November 2009 6:09 PTG  

* Pelan pelan tedi..

* Sokong cikgu Hj Jang..

* Pongkis orang buat angkut tanah dari liang lahad je Pakcik Kordi hehe..

* ye eeeda meski pun sarung tangan itu pakai buang audit tetap kena audit..

* Ha ha Mie..lain sebeloh takper ..jangan lain sebeloh menyebeloh..

* Betul sangat fadh..

* Sikit lagi lidi kene kira sebatang satu lah Lipis Lady..audit penyapu lidi..

* Stokin tak boleh cikgu faiz..licin..masuk air..

* Aiya Ahfat..itu laptop sama macam yang dipasaran lah..

* Sarung tangan Maikel Jackson punya dah tertanam sama jasad nye..Sha..

* Betul Pak Hashim...tak payoh cerita..

* Selagi hidup Mazru..ketidakstabilan nafsu sering bermaharajalela..

* Jangan balik Mesia nasri..terus je kat Mesir..hehe!

* Orait endiem..aok ndok yang jenis guane?..

*

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP