GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Rabu, 4 November 2009

Anugerah 3

Anugerah yang kedua dari yang pertama bernama Sharifah Anis Syafrina..Hari jadi yang ke 13 tahun..bercita cita tinggi nak jadi pegawai Polis..ada kaa nak tangkap ayahnye nanti jika selalu melakukan kesalahan ber SMS dengan melampaui batas..ishk!

23 Merujuk kepada perkara diatas :

Fadh 4 November 2009 9:36 PG  

ber sms dengan melampaui batas...

lain macam jer bunyik nyer...

tangkap dik abah nie...xtgkap kan adik dpt mak tiri plak he he he

happy belated birthday.

LIPISLADY 4 November 2009 9:43 PG  

Assalamualaikum,
" Anugerah yang kedua dari yang pertama," Hehehehe ni mesti akan ada anugerah yang pertama dari yang kedua pulok..nanti lah aok, keh nok royat ke akak...

p/s adik Syafrina " EPPY BELATED BIRTHDAY " tengok-tengok sikit ayoh tee...

relevan 4 November 2009 10:08 PG  

* Tu lah pasai Fadh..henpone kwn selalu letok dlm gulung kain..

* Wslm LipisLady..
Anugerah belaka laka tu aok..jgn royak kat akok..nanti beskal naik atas kepala kwn..

pakcik kordi 4 November 2009 10:20 PG  

sms ngn sape weh?skndal ke?hihi////...ckp ke beliau hepi besday yak..pnjang umo muroh rezeki!

Finaz 4 November 2009 11:13 PG  

oh baguslah nak jadi polis. saya dulu nak jadi Tentera Udara actually dah dapat dah tapi mak saya tak bagi huhu..kisah disuatu hari betul!
Happy B'day Syafrina. May Allah Bless U Always..

psst..TQ sudi terima award tuh hehe

Red 4 November 2009 11:58 PG  

hahaaha caya la adik...tgk skit ayah tu..dh lain mcm rasanye tu huhu

YASSIN 4 November 2009 12:10 PTG  

Selamat hari jadi juge drp kawan...

Pok amai-amai berlalang kupu2
jadi bijok pandai ayah mok senyum selalu.

Pakcik Mamau 4 November 2009 12:47 PTG  

selamat ari jadi..moga pnjg umur n murah rezeki..sms ngan sapa??hehehe..

abu muaz 4 November 2009 12:59 PTG  

Selamat hari lahir.Tangkapje jangan tak tangkap.

Saliza 4 November 2009 2:56 PTG  

Bagus cita-citanya tu...scon

sha 4 November 2009 3:14 PTG  

adikkkk!!!..ayoh tengah naik minyak tuh..nengok2 sikit..
psst: maap yer..kawan ngingat jer

endiem 4 November 2009 3:35 PTG  

ayahnya sms melampaui batas tak pe?

relevan 4 November 2009 4:42 PTG  

* Wakaka pakcik Kordi..berskandal..

* Wellcome finaz..

* Memang ayah anis tu reds..kuat ayat..

* gini en yassin..Pok amai amai belalang kupu2..kahwin ramai2 beranak satu2..

* Jom Pakcik Mamau..klik mengklik..he he!

* Salam en Abu Muaz..sekarang ni musim penangkapan..apa jua kesalahan siap ditangkap..beri ceramah pun kena tangkap..

* Alah tedi..ayah dia SMS dgn emak dia lah..

* Tq cikgu Saliza..

* Hari hari tengok lah Sha..

* Ayah nye tak per..msg siang malam..hendpone selalu jatuh bawah katil..hehe endiem..

Cikgu Jang .. 4 November 2009 5:01 PTG  

Gamok abohnya tak dapat jadi polis, bior anaknya smbg cita2 tu....ke awok yg suruh die becite2 gitu???

relevan 4 November 2009 5:13 PTG  

* Dok eh Cikgu Hj Jang..dia yang minat jadi polis..aktif ngat dia ni dgn xtvt lasok..selalu je berkhemoh sana sini..ko korikulum sampai ke Kedah..sek.rendah dia masuk TKRS..sek.Men ni dia jadi anok serigala pulok..( Pengakap )

maiyah 4 November 2009 8:44 PTG  

uiks.. sms sampai melampau batas kira ok gak :)

seroja jingga 4 November 2009 9:34 PTG  

jago anok dara ni elok2

setan bnyak kat luar tu bro

zai 4 November 2009 11:09 PTG  

salam relevan..

hehehe..anak yang bagus kerana bercita2 utk menjadi bodyguard bapanya..yang pasti mesti Siti Rodziyah yang paling gembira dan rasa selamat..

hai 5 November 2009 12:52 PG  

emmm...sebaya ngan anak koi....dulu koi penah gak bercita2 jadi polis ketnye tak cukup inci!!!

mazru(9m2mzr) 5 November 2009 2:03 PG  

selamat menyambut harijadi kepada anok aok te weh...

ber sms melampui batas yak..hmmm sapelah di SMS nye te..hmmmmmmm

LIPISLADY 5 November 2009 8:35 PG  

sallam en relevan, berapa aok nok bayo ke keh untok tutup mulut nih, ehheheh?

jai@jezz 5 November 2009 9:25 PG  

hahahahahaha... ader ke patut nk tangkap ayhnya sendiri.. ishkkk...~ dah besow rupanya anak kamu yerk...

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP