GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Khamis, 5 November 2009

Mari berkebun

Ada lebih kurang 550 lagi.. dah siap ditanam baru 350..ini bermakna kena mengali lubang lagi 550..hasil kena tunggu 5 tahun ..Prodak yang bakal terhasil dari tanaman ini ialah Kondom..

20 Merujuk kepada perkara diatas :

abu muaz 5 November 2009 7:49 PG  

Betulke ni tuan namanya kondom?

LIPISLADY 5 November 2009 8:41 PG  

Sallam, kah kah kah...isshh aok nih en relevan, tak kan satu je produknya....

YASSIN 5 November 2009 8:51 PG  

Goner musim pejo gini nok berkebun...keknya mmg jadi musim pejo gini berkebun heheheheh...kondom tu abender pulok kaitannya?? kompius juga kash.

Fadh 5 November 2009 8:55 PG  

banyok lagi benda yg boleh dijadikan contoh...ngape mende itu jugak yg disebut kuikuikui

jai@jezz 5 November 2009 9:24 PG  

cisss.... kondom kew..???? hahahaha.... ingat apa la.... =P

endiem 5 November 2009 9:36 PG  

kalau dah boleh noreh.. buat getah sekerap. Getah sekerap antor ke kilang untuk buat kondom.

pakcik kordi 5 November 2009 10:19 PG  

aok ni..sama la ngn koi...koi pon tanam mde ni jugwek....setahun dh...lmbt lg weh...hahaha..kebun koi kt bangau parit....hahhaa..dtg le nyinggoh..koi nk buat sangkar patin sekali thn dpn...InsyALLAH....=)

relevan 5 November 2009 11:29 PG  

* hehe en Abu Muaz..baru nak tanam belum boleh buat kondom lagi tu..

* Wslm LipisLady..tayar beskal pun boleh buat juga..

* Hehe en Yassin..kondom tu satu jenama bahan dok?..

* Benda tu senang disebut Fadh..dan banyak kegunaan terutama dimusim hujan macam sekarang ni..

* Wakakakaka! JezZ..

* Tepat endiem..industri kondom perlukan getah asli dan terbaik dari Malaysia..guna getah tiruan akan mengakibatkan kebocoran..

* Nanti Pakcik Kordi bagi lah sekor dua untuk kome patin patin aok te yer..kalu tak bagi kome pakat angkat sangkar2 pakcik kordi te..

cHeRyNa PiReS 5 November 2009 12:27 PTG  

ooo..kondom buat pakai pokok? serius? atau sha lambat pick up...

adakah itu pokok getah?

* tumpang lalu tuan punya blog...

relevan 5 November 2009 12:43 PTG  

Ishk!..Sha..yep itu pokok getah..lalu lalu okes je Sha..singah singah lah selalu boleh minum kopi..by da way..kwn ucap thank you kerana u sudi ke relevansokmo..

Teratak Murniku 5 November 2009 2:54 PTG  

Sallam, en relevan, musim ujan ni tanam getah tak berapa relevan, kalau tanam kangkong lagi bagus...

eeeda 5 November 2009 7:34 PTG  

Pokok getah nie manja mengalahkan jaga anak kecil.... nak kena selalu belai....

relevan 5 November 2009 8:21 PTG  

* Wslm Asma..a'ah tanam kangkong tepi paya..dapat hasil boleh kaya..

* Kena cukup baja..kena cabut2 rumput..memang rumit eeeda..tapi hendak seribu daya..

Cikgu Jang .. 5 November 2009 8:30 PTG  

boleh jadi taukey kondom.....nanti jual murah je ye rodong...

maiyah 5 November 2009 9:57 PTG  

bekebun dpt hasil tu yg sronok :)

Lina 6 November 2009 6:02 PG  

wahhh relevan ada kebun getah rupanya... byk lar mashukkkk nanti uikksss relevan nak jd pembekal kondom ker hehehe

relevan 6 November 2009 10:44 PG  

* InsyaAllah cikgu Hj Jang..Moga kawan berjaya jadi pengusaha kondom yang berkaliber..

* Betullah tu Seroja Jingga..

* Seronok time menimbang Maiyah..

* Getah kondom lah Ahfat..

* A'ah Tedi..hehe!

* Bakal mewarisi kebun je Lina..

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP