GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Ahad, 29 November 2009

Evolusi Kuala Krau Drift

Gambar ini gambar cilok..litar Kuala Krau seakan ini juga boleh tengok dari tepi jalan tapi kalau musim banjir litar ini akan menjadi litar perahu..( sampan )

Setiap petang minggu iaitu hari ahad ( sunday ) kawan sering singgah dikawasan tapak pekan sehari Kuala Krau untuk menyaksikan pertunjukan percuma daripada pemandu dan tuan punya kereta kereta lama..

Aksi drift yang mengerunkan dengan deruman engin yang membinggitkan telinga..kawan berminat untuk menyaksikan..kereta berjenama terkenal meski pun ada yang berusia puluhan tahun..tapi masih aktif bergerak untuk menunjukan aksi..

Berbagai jenis kereta..Toyota KE20 KE30 LE DL GL ..Datsun 120Y..( Datsun Petak ) dan berbagai jenis lagi yang mempunyai kuasa tarik belakang..
...Sambil kawan begitu tekun menonton kawan teringat semula kereta KE30 kawan yang telah kawan jual dengan harga RM400..dengan duit RM400 tu lah kawan membeli hendphone kakak..

15 Merujuk kepada perkara diatas :

YASSIN 29 November 2009 8:51 PG  

En.syed moh kita cari kete lama sebutir kita buat drift kat sini peh mmg best giler...jgn tersasar kat dalam sungai sebeloh tu sudoh..

rEd 29 November 2009 8:53 PG  

huiisshh layan drift gak..heheh best2

eeeda 29 November 2009 9:09 PG  

dulu masa buget besor.. ada gak hujung minggu lepak kat stadium shah alam... layan aksi nie...

LIPISLADY 29 November 2009 9:58 PG  

Assalamualaikum, Alhamdulillah, kalau keh jadi akak tuh, keh taulah betapa sayangnya aok kat akak, nok beli henpon sampai jual kete...tapi kala aok jual hari ni tak dapat dah rasanye rega tuh...

LIPISLADY 29 November 2009 10:56 PG  

maksud keh reganya mesti dah makin tinggi dek pembukaan litar kuala krau..hehehe

Redz da Tsar 29 November 2009 11:21 PG  

keh tak tau plak tapak pasar tue tempat drift.. Pasni bleh la keh nengok

Cikgu Jang .. 29 November 2009 1:38 PTG  

koi takut nanti aok pulak jadi top drive yg guna litar kat situ...hehehe

maiyah 29 November 2009 2:19 PTG  

mmg sronok tgk kete pecut tapi kalo terbabas tu yg tak sanggup nak tgk heee

hai 29 November 2009 8:15 PTG  

kete toyata LE koi kat belakang rmh ni,dah bermacam2 org dtg menagih nok membeli...tapi laki koi cam rela je bior jadi tukun ....sayang gamoknya..dah x leh bawak tgk pon jadi le!!!

mazru 30 November 2009 3:09 PG  

koi kerap juge dengor cerite pasai geng yg main drift kat kuale kra te..elok jugek yak dari merempit..

relevan 30 November 2009 7:25 PG  

* Molek ngat tu en Yassin..tapak pekan sehari Jerantut banyok batu batu..kome kena operasi membuang batu dulu..tapi lap dekat gerai ayam tu kena hati2..takot masuk dalam bakul ayam..

* Kawan layan je Reds..

* Kat shah Alam kereta tentu lagi menawan..eeeda kaki minat kereta boleh join ni..

* Wslm Lipis Lady..sebiji kereta dapat beli sebiji hendphone..

* Moh red da tsar..ujung minggu kita pergi..

endiem 30 November 2009 7:45 PG  

koi nak jual handphone , nak beli kereta pulak.

ratu pink 30 November 2009 11:23 PG  

hehe..sggup jual keta nk beli hp utk yg tersayang, ratu minat sgt dgn drift2 nih uncle, kc pecah tyr beb...

relevan 30 November 2009 2:47 PTG  

* Kawan takut terbalik je cikgu..

* Seronok tengok tayar berasap Maiyah..sekali lap berasap..

* Lor Hai..baik jual jer..tak pun suh je cik abang tu join drift..baru dia..

* Deras Mazru kita pakat pakat nengok sekali..mana tau kita pulok..

* Elok tu endiem..

* Heh heh ratu..baru nampak..mana menghilang?..

* Korban kasih sejati..rela je en Abu Muaz..hehe!

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP