GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Selasa, 24 November 2009

Fuel

Pernah mengalami situasi kritikal begini...? Tak perlu risau kerana E = Enough bermaksud Cukup dan F = Finish bermaksud habis..Jadi pandulah dengan berhemah kerana minyak sentiasa mencukupi..

22 Merujuk kepada perkara diatas :

pakcik kordi 24 November 2009 10:10 PG  

koi tau koi org first komen!keh kekeh kehhh8000xx...


koi pecut sokmo./...jd myk koi mmg tahap E sokmo//..huhu...sian ke koi...jarang sgt naik F nye...hahaha..

Webmaster@Echam 24 November 2009 10:24 PG  

hahhahah.. mane aok dapat istilah ni....

lalink7 24 November 2009 10:37 PG  

sape punye idea la nie...
kalau la pempuan yg baru blaja nampak nieh mst die ingat betul2..
xbaik tau..hehe

um. masyitah 24 November 2009 11:06 PG  

Salam releven
saya pernah alami situasi camni masa hamil anak sulong,kakak pula anaknya baru berusia 2 bulan..wah tengah hari pulak..kat atas jambatan,masa tu dari seberang Temerloh nak gi Bandar temerloh.Habis jammed jambatan hu hu

YASSIN 24 November 2009 11:15 PG  

Jangan di tipu di meter sudoh..karang nyer bantai duk kat F je upe minyak dah E - Enough.

Finaz 24 November 2009 11:19 PG  

hehehe...ajaran sesat betul...klakar2..

LIPISLADY 24 November 2009 11:20 PG  

Assalamualaikum, mna aok menuntut ilmu songsang nih en Relevan weh???

Patutlah Keh ari tu meter masih kat F= Finish, tetiba enjin mati kat atas jambatan sungai Jelai, jem tak usah ceritalah, tak cukup roti nok sapu, nasib ada orang tolok ketepi, panggil pomen abis injin di angaktnya, stat tak juge nok idup, rupa2nya minyok abis...kah kah kah..buat malu betol...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ 24 November 2009 12:07 PTG  

gile ah ding dong~!!!!
pastu tolak la kete yer~
hahhaaa

miji 24 November 2009 12:30 PTG  

tak payah isi minyak kereta sampai bila2 lah camtu yer hehehehehe...

~AmyLiana8886~ 24 November 2009 12:40 PTG  

kalau cmtu xyah isi minyak..hehe

eeeda 24 November 2009 1:03 PTG  

Betul lah.....tapi org takut bila E....

maiyah 24 November 2009 3:17 PTG  

sy takde meter.. soweyy hehe

~0~ 24 November 2009 3:34 PTG  

ketaq kelapa lutut drive kalo da Enough bang...hahhahaha

Lina 24 November 2009 4:00 PTG  

pandai betul aok ni en relevan buat ajaran sesat hehehe tp betul jg bole wat 2 meaning kat situ... kete saya blm betul2 smpi kat E tu dah kasi warning dah kuning

zetty 24 November 2009 5:38 PTG  

ilmu y bernas...tp releven ke??...lalalala..

Redz da Tsar 24 November 2009 7:15 PTG  

Serius relevan.. hehe... Tapi ngape kalo cecah E sokmo boleh mati kete?

Cikgu Jang .. 24 November 2009 7:52 PTG  

aik...kan gaji baru dpt, minyakpun tak nak isi...tak patut betoilah awok ni..

Hashim Zabidi 24 November 2009 11:07 PTG  

not relevan at all, ha ha ha...

seroja jingga 25 November 2009 2:31 PG  

bro gua suka lagu ni
gua ade cd nih.lagu ayat sume power

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP