GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Rabu, 25 November 2009

Menjual kertas untuk kitar semula

Hari ini jual segala kertas yang ada dalam store pejabat..lepas badget mengetea..

Suratkhabar / Majalah RM/Kg 0.20sen
Buku RM/Kg 0.10sen
Kotak/kadbod RM/Kg 0.15sen
Kertas Campuran RM/Kg 0.10sen..

Kome dapat RM33.20...Selamat mengetea

16 Merujuk kepada perkara diatas :

Fadh 25 November 2009 2:11 PTG  

bagusss...ikhtiar hidup namanye tue.

endiem 25 November 2009 2:29 PTG  

satu hari RM 33.20 sen
10 hari RM 332.00
sebulan mau dapat RM 996.00
bagus bisness

YASSIN 25 November 2009 2:44 PTG  

Pada dibakor aje baik jual.. ya dok ada juge kira-kira yeek..

relevan 25 November 2009 3:11 PTG  

* Heh heh Fadh..jangan segan segan..kalu ada paper kat rumah kontek jer kome..

* Endiem bijak matematik..

* Moh en Yassin Cafe pejabat kerajaan..

Finaz 25 November 2009 5:05 PTG  

wah...banyak tuh.. bagus2..
p/s: aok, mengetea tu apa? hehe sowee tak paham..

pakcik kordi 25 November 2009 5:18 PTG  

sedak la aok..koi dl jual majalah byk..ade 2 kotak beso...koi dpt rm7 lbh je..rugi tol..tp sbb nk clear bilik koi nye pasal..jual la jugewk...

bak la no aok....mana tau ade mse blh kite ngeteh...

=)

relevan 25 November 2009 5:39 PTG  

* Mgetea membawa maksud minum..minum tea hehe aok ni finaz..contoh ayat..''bila kawan jumpa Pakcik Kordi nanti kawan kenalah belanja beliau mgetea..tapi Gabriel beliau duduk tepi saja sebab tak larat kawan nak belanja dia mgetea..''

* Nanti petang ahad kawan turun Temerloh kawan bagi nomber kawan ni Pakcik..

seroja jingga 25 November 2009 6:43 PTG  

lepas duit minyak seminggu nih!

Cikgu Jang .. 25 November 2009 7:05 PTG  

idea bijak te, esok2 kumpul pulak tin2 minuman & botol2 kosong .....bole wat duit te..

sI tEDI 25 November 2009 9:48 PTG  

ekekekekke.. mengetea!!

kat sini semua barang2 tu murah je regenye..

hai 26 November 2009 8:45 PG  

rumah koi ni melambak dengan kertas n buku2 sekolah yang tak pakai dah..mari la ambik!!.hehehe...

kiki lala 26 November 2009 10:02 PG  

rumah aku pun byk...klu nk, tin cola
pun byk juga...cpt ambik sblm pkeje2
angkut smpah dtg...

semutapi 26 November 2009 12:54 PTG  

Salam raya..

baki duit ngetea tu bole sedekah..

masjid bandar tu tumbang berapa ekor tahun ni?

relevan 26 November 2009 4:23 PTG  

* Benar Seroja Jingga..30rm seminggu dapat dijimatkan ni..

* Besi buruk pantang letak medan sikit cikgu..habis kena sapu juga..

* Mgetea Tedi..tapi aok suka minum cendol sagu..

* Nanti kome datang rumoh aok Hai..

* Salam Raya semutz api..mesejid tepi koner tu tiap tiap tahun kurban lebih 10 ekor lembu..

mazru 27 November 2009 4:07 PG  

kitar semula..kala duit rm1 kitar ke rm10 boleh ke?

Tanpa Nama ,  5 Januari 2010 6:19 PG  

awal yang baik

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP