GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Rabu, 18 November 2009

Komplen

Komplen 1. '' Tolong sikit encik ar itu longkang tepi kita punya lumah sudah sumbat ahh..''

Komplen 2. '' Helo Incik ar..sampah bila mau angkat sudah 12 hari tada angkat ''..

Komplen 3. '' Assalamualaikum Encik.. rumput hadapan rumoh kome dah panjang melayut..bila nak tebas ''...

Komplen 4. '' Jamban rumoh tersumbat Encik ''..

Komplen 5. '' Helo..boleh amik anak kucing kome jatuh dalam perigi buta malam tadi ''..

Komplen 6. '' Nak buat aduan ni dahan rembutan sekoh ngempap peleh rumoh abis patoh..nak mintok team encik tancas te..''

Kadang kadang sakit juga hati..pengguna masih tak faham faham..nak buat komplen ikut dan jer..tak kira dah apa Jabatan kita apa jenis Operasi kita..

20 Merujuk kepada perkara diatas :

Red 18 November 2009 12:13 PTG  

komplen 7."hello..apsal tenet slow skit pagi nih.."

LIPISLADY 18 November 2009 12:36 PTG  

Assalamualaikum, Jamban rumoh tersumbat pon nye komplen ke aok juge...?? hehehehe. layan ajalah, nok buat gone yekkk...

YASSIN 18 November 2009 1:00 PTG  

Dema x de tempat nok mengadu En. syed maka nyer lepaskan aje lah mana tmpt hok sesuai...heheheh macam nok menumpang kasih juga laa tu...hehehe

Finaz 18 November 2009 1:09 PTG  

hehehe.. tu sebab dlm yellow pages tak letak no2 jabatan tuh.. tu lah pasal..hihi

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ 18 November 2009 1:39 PTG  

kekeke~~

hal kecik pon mau komplen ke?

normal la tu maknusia

Webmaster@Echam 18 November 2009 1:42 PTG  

Saya nak wat komplen... Mane pegi incas yang jaga jerantut ni. Tak nampok pagi ni.....

endiem 18 November 2009 2:35 PTG  

tak de komplen tak de kerja, tak de kerja tak de gaji,

seroja jingga 18 November 2009 2:48 PTG  

biaselah bro
gua keje kat hotel pon cam tu
kekadang suka suka je dorang.
cam tak pikir lansung

pakcik kordi 18 November 2009 3:15 PTG  

komen je pandai.suh la wat sdr...kah kah kah!tk gitu relevan?lebih2 lak kn....

relevan 18 November 2009 3:38 PTG  

* Memang slow tenet pagi tadi Reds..rasa mau geget2 je tetikus..

* Wslm LipisLady..mengkala tu lah gayanye..

* Betul ngat en yassin..menumpang kasih kadang2 pada yang tak sudi..

* Nanti kita komplen pada yeloow pagers ye Finaz..

* Masalah besar dia orang komplen kat paper Ayu..

* Kawan mgetea dekat 2 jam tadi echam..nak gerak hari hujan..

* Tak ada gaji soru mis endiem..kawan tengah ngisi borang subsidi beras ni..

* Menyokong Seroja Jingga..nak pula jika kita dlam line Customer servis..jemu dengan komplen ni..

* Aok jangan biar kerbau aok masuk dalam paya orang..nanti kena komplen Pakcik Kordi..

maiyah 18 November 2009 4:00 PTG  

tensen tu kalo bukan bidang keje kita takkan nk mrh ye tak, sbr je lah

Redz da Tsar 18 November 2009 4:52 PTG  

err... nak komplen jugak la... Ini satu padang kat Kos Rendah tue tiang gol dia kecik la, takde standard Liga Super, mintak tolong besarkan tiang gol tue yek, payah nak sumbat la ini macam...

kiki lala 18 November 2009 8:10 PTG  

kecil punya hal pun mau
buat komplen ke? apa la..
xpe, sbr jer...kn sabar
tu sparuh dr nma sabaria
hihihi...

imHepPie 18 November 2009 8:45 PTG  

incik buleh anto makanan x lapo la

sI tEDI 18 November 2009 9:38 PTG  

sebbaik kucing dia beranak dia x panggil!!

zetty 19 November 2009 12:51 PG  

hehehe..mcm2 org wat komplen...x cukup kat tmpt keje...kat blog pun ramai y komplen yerr..sabo2...

Fadh 19 November 2009 5:44 PTG  

aok lempang ke ajek...ulur tgn ikut gagang tepon te...

Miecyber @ Sudu 19 November 2009 7:44 PTG  

Mungkin mereka menganggap Relevan dan rodong-rodong tu sebagai Super Hero atau Adiwira pujaan ramai.Segala perkara mereka anggap mampu di lakukan oleh Super Hero Relevan & Co. Hehehhehehhehehe..

mazru 20 November 2009 12:38 PG  

patutnye kite dah tolong te kira bersyukur la yek..

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP