GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Ahad, 15 November 2009

Lawak sengal dihari minggu

Setelah sekian lama berubat sana sini jumpa doktor pakar.. mau pun tak pakar.. bomoh.. tok dukun.. pawang..tabib.. sinseh dan macam macam lagi..namun tak juga baik baik penyakit yang dihidapi oleh pak Semail ini..maka berkata lah rodong ceria pak Semail dengan idea yang sangat bernas..

'' Koi ander cadangan macam mana nak ngubat penyakit aok ni Mail ''..kata Derih Mangkuk..

'' Mende derih?..guana koi tak daya nahan dah ni '' kata Pak Mail..

'' Senang je Mail..aok mati saja..ilang lah sakit aok te '' jawab Derih Mangkuk..

'' Baiklah Derih koi akan cuba ''..jawab Pak Mail dengan selamba..

20 Merujuk kepada perkara diatas :

zai 15 November 2009 7:53 PG  

hmm..tenang jer dia sambut cabaran utk mati tu kan !!! isteri dia mesti tau caranya tu..

Red 15 November 2009 7:57 PG  

hadoii mmg mangkuk la derih nih...ade ke bgi cadangan tu

pakcik kordi 15 November 2009 8:12 PG  

kah kah kah!!!hambik..gi mati lg senang...

"buleh try?"kah kah kah!!!!!

Fadh 15 November 2009 8:21 PG  

mail??? mcm penoh dgr jer name nie...tp kat mane yerk?

LIPISLADY 15 November 2009 8:33 PG  

Assalamualaikum, ....kah kah kah...bijok bete Derih Mangkok tu yek...idea yang amat bernas....

Finaz 15 November 2009 8:52 PG  

hehehe..suruh mai pun nak cuba mail tuh..hehe

sI tEDI 15 November 2009 9:28 PG  

dia releks je.. mesti iman di dada sudah penuh!

YASSIN 15 November 2009 10:23 PG  

Sukar juga nak mematikan bender hidup dan menghidupkan bender mati.

Cikgu Jang .. 15 November 2009 11:59 PG  

ibarat perumpamaan, "ditelan mati emak, diluah mati ayah....baik diri sendiri yg mati....hehehe

imHepPie 15 November 2009 12:00 PTG  

pak mail nih, kang ckp budus mrh lak

a kl citizen 15 November 2009 12:31 PTG  

assalammualaikum

kalau nak sangat mati pun susah juga caranya...

selalunya yang senang nak mati ni ialah orang2 yang tak nak mati

abu muaz 15 November 2009 3:47 PTG  

andeh betul dua orang nii.... tak tahu ke weh hidup pun susah matiii pun susah oooooo......

maiyah 15 November 2009 4:05 PTG  

hehe, dah tak lalu nk nahan mati pun takpe :D

Mr PenyuBiru 15 November 2009 7:17 PTG  

tentu mail tu dah tak larat nak layan derih kut.hihi

eeeda 15 November 2009 7:58 PTG  

Kalau mati tu senang... semua org nak mati... tapi mati tu bkn keja kita....

Webmaster@Echam 16 November 2009 9:24 PG  

Hahhahah.. hilang semngat nak sembuh kalo gitu gaya...

endiem 16 November 2009 9:31 PG  

mati adalah pengubat segala penyakit.. silap gaya penyakit lain pulak datang.

Lina 16 November 2009 10:11 PG  

mmg sengal sungguh cadangan tuh heheheh...

mazru 17 November 2009 3:46 PG  

cadangan nak kena penampo tu weh

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP