GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Isnin, 2 November 2009

Sembang merapu dipagi isnin

Makcik Memon seorang yang begitu aktif dalam berpesatuan dan mempunyai banyak idea yang bernas untuk diusulkan dalam mesyuarat pertubuhan persatuan wanita tetingkap daerah beliau..

'' Memandangkan sekarang belanja serta hantaran perkahwinan terlalu tinggi..saya ada cadangan untuk meringankan beban kaum lelaki ''.. kata Makcik Memon..

'' Ye Kak Memon apa cadangannya '' ..tanya pengerusi Mesyuarat..

'' Kita adakan program isteri isteri angkat untuk kaum lelaki yang tidak mempunyai kemampuan untuk belanja hantaran '' ..jawab Makcik Memon selamba...

21 Merujuk kepada perkara diatas :

Finaz 2 November 2009 12:12 PTG  

aduh... makcik memon nih.... pening kot makan xtacy banyak sgt hihi

miji 2 November 2009 1:14 PTG  

alamak, ini macam, sumer org pun suke hehehehe

imHepPie 2 November 2009 1:54 PTG  

makcik memon nih mamai ke

abu muaz 2 November 2009 2:03 PTG  

Tuan . Apa nama persatuan ni dan nak daftar boleh online ke?

endiem 2 November 2009 4:00 PTG  

bagus idea..isteri angkat macamana te?

al-lavendari 2 November 2009 4:47 PTG  

Saya tidak setuju kalau cadangan Makcik Memon ini di tolak !

hai 2 November 2009 4:49 PTG  

betoi ke tu cadangan makcik memon..bukan cadangan pakcik mamat???pandai la aok!!

LIPISLADY 2 November 2009 5:32 PTG  

Sallam, keh bantah keras cadangan makcik memon teh sebab dia masa membuat cadangan dalam keadaan dipengaruhi pakcik ammat...

Wassalam

sI tEDI 2 November 2009 6:20 PTG  

isteri2 angkat tu mestia da syaratnya... he he he

YASSIN 2 November 2009 7:05 PTG  

Masalah weh mengambit isteri angkat nei nyer angkat sungguh esok..kawan x tau...hehehehe agok kawan pak mamat tu tak bise tak pe...hehehe

maiyah 2 November 2009 7:48 PTG  

angkat makcik jgn tak angkat :D

pakcik kordi 2 November 2009 7:50 PTG  

kah kah kah...koi minat ngat ngangkat2 gini relevan!kaH KAH KAH!!!best ah entry aok!

kem slm mkcik memon...teruskn cerita ttg mkcik memon yak!

Cikgu Jang .. 2 November 2009 8:02 PTG  

conform makcik maimun gian nak berlaki....

Red 2 November 2009 10:58 PTG  

huahuah err macek memon ade ank tak...nk anak die la jd bini angkat huhu

Fatt Chin Choy 3 November 2009 12:18 PG  

isteri angkat tu cemaner?
tp bijak idea tu
haha

mazru(9m2mzr) 3 November 2009 2:27 PG  

Salam weh,

koi rase setuju pulok,sy mencadangkan cadangan di tutup...!!

Kah kah kah..dlm mimpi aje

langkasuke 3 November 2009 3:06 PG  

bg tahu gua camna nak jadikan seorang perempuan tu isteri tapi ade angkat kat belakangnye?..

relevan 3 November 2009 8:57 PG  

Habislah..yang lelaki ramai menyatakan persetujuan tapi yang wanita membantah..

Kisah ini pernah keluar dalam Majalah Gila Gila sebelah ruangan profesor serbatau tahun 1988..hasil karya kartunis dari Temerloh yang kini tinggal di Jerantut..puas kawan mencari dan membelek majalah2 lama untuk mencari semula karya itu tapi tidak berjumpa..mungkin ada di dalam kepok padi bawah rumah..

Kamsiah 3 November 2009 9:58 PTG  

sib baik bkn ajak masuk kelab poligami ikhwan oleh x wife as shaari tu hehe

Fadh 3 November 2009 10:03 PTG  

ok laa tue 20 batang rm30...klau koi cdgkan sebatang rm30.

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP