GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Jumaat, 20 November 2009

UpSr anak pekerja bawahan yang cemerlang

Sering kita tengok dalam televisen dalam suratkhabor dalam megezin tertera gambar dan cerita tentang anak anak orang yang susah hidupnya mendapat tempat yang terbaik dalam peperiksaan..baik UpSR/PMR/SPM/STPM..

Semalam di tempat kawan bekerja..iaitu rodong rodong setempat kawan yang berjawatan sebagai Pekerja Am ( General worker )..dalam ertikata lain krew loading sampah kedalam lori ..krew Sapuan di tempat Awam dan juga krew Tapak pelupusan ( Landfill ).Anak anak dia orang telah berjaya dengan keputusan yang cemerlang dalam UpsR.. 2 orang mendapat 5A dan yang seorang lagi mendapat 4A 1C..

Kawan tumpang bangga..

** Tahniah pada en Mohd Suhaimi Ghani..en Mohd Zulali Ghaffar dan en Anuar Malek kerana berjaya mendidik anak dengan gemilang..kawan dulu Pereksa Pernilaian darjah 5..dapat lah.. 1A 2C dan 2E..( bungkus dengan cemerlang )..

24 Merujuk kepada perkara diatas :

endiem 20 November 2009 10:07 PG  

zaman koi tak dan dgn peksa UPSR..

Finaz 20 November 2009 10:27 PG  

tahniah kpd anak2 yg cemerlang tuh.. lepas ni terus jer aim study kat overseas ok!

imHepPie 20 November 2009 10:39 PG  

waaa..dulu org dpt 5a uncle x wish pon haha

~AmyLiana8886~ 20 November 2009 10:49 PG  

tu lah terengganu still pgg takhta negeri terbaik..pandai kan budak2 tganu..sy je xberapa pndai dpt 3a je..huhu..

relevan 20 November 2009 11:02 PG  

* Pernilaian darjah 5 sama kawan jugok endiem..

* Mudah mudahan Finaz..

* Lor naper mimie tak cakap 7 tahun sudah..

* Hidup Ganu hidup Ganu..3A kira terer juge tu Amy..

Fadh 20 November 2009 11:25 PG  

untuk cemerlang bukan diukur dari kaya atau miskinnya seseorang...

Red 20 November 2009 12:11 PTG  

Pereksa Pernilaian darjah 5 cmnner rupa bentuknye..x sempat nk ambik

Webmaster@Echam 20 November 2009 12:12 PTG  

Tahniah2 pada yang berjaya.....

Redz da Tsar 20 November 2009 1:19 PTG  

Hehe.. Biase la... deme paham sush mak bapok...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ 20 November 2009 2:05 PTG  

ngaaa~~ kenapa dulu aku tak sepandai itu~
tapi nampak nyer cam silibus bebudak zaman sekarang ni lae 'ringan' dari dulu
tht y cam senang nak score

pakcik kordi 20 November 2009 3:02 PTG  

tahniah le kt rodong aok te yak!koi pun tumpang gmbire dan syukur dgn nikmat dan anugerah Tuhan...anak aok umo brpe boss?

relevan 20 November 2009 3:37 PTG  

* Ha'ah Fadh..Sekarang anak orang miskin banyak berjaya dari anak orang kaya..anak orang kaya bergaya..

* Pernilaian darjah 5 mula ditahun 1970an lah Reds..ko tak dan..belum lahir lagi..

* Tahniah Echam kerana kenaikan gaji tahunan..

* Menyokong redz da Tsar..

* Agak berlainan silibus zaman ni jika dibanding dizaman dulu2..tapi Ayu uncle ni sek darjah 6 saja..nak masuk tingkatan 1 dah larikan diri dari sekolah..nasib tak kerja lastik burung..

* Anok kawan dah 19 tahun setengah..anak dara gitu..naper Pakcik..aok nak berkenalan ke?..

maiyah 20 November 2009 4:17 PTG  

tahniah pd mrk, apa2 pun suma dr didikan mak ayah dan guru2 :)

sI tEDI 20 November 2009 4:27 PTG  

tgk berita semalam.. anak pesah dpt jadi yg terbaik..
terharu!

YASSIN 20 November 2009 4:48 PTG  

agak kawan anak org senang dia tak tau susah...anak org susah dia tau susah..alhamdulillah bagi yang berjaya hok bintang x brape ceroh itu usah mikir sangat...berjaya bukan erti bahagia, kalah tak erti derita..teruskan perjuangan kita!!

Cikgu Jang .. 20 November 2009 9:46 PTG  

Yg penting, ibubapa elakkan dari memberi makan anak2 hasil duit haram....tu yg biasanya otak bebudak ni payah nak cerdik...

abu muaz 21 November 2009 12:01 PG  

sampaikan salam dan tahniah pada bapa-bapa yang hebat itu.

LIPISLADY 21 November 2009 12:14 PG  

Assalamualaikum, tahniah pada adik2 yang berjaya tu, teruskan usaha kamu..

LIPISLADY 21 November 2009 12:19 PG  

Sedak bete lagu aok nih, mana dapat..

mazru 21 November 2009 2:29 PG  

itlah berkat usaha ayohnye..dah mule membuahkan hasil

Saliza 21 November 2009 10:29 PG  

Tahniah la pada semua anak2 yang cemerlang itu.

UPSR tu start thn koi, 1988.

Miecyber @ Sudu 21 November 2009 12:56 PTG  

Dari anak-anak inilah akan lahir insan-insan yang kuat jati dirinya.Mereka berusaha bersungguh-sungguh semuga masa hadapan mereka dapat membela nasib ibu-bapa dan keluarga mereka.Teruskanlah usaha murni itu ...

relevan 21 November 2009 4:35 PTG  

* Terima kasih Maiyah..

* Sungguh terharu rasanye Tedi..

* Betul en Yassin..kegagalan diperingkat awal tak semestinye gagal berterusan..

* Doa Ibu dan Bapa itu penting Cikgu Hj..

* Semua tumpang bangga ahfat..ipar duai sekali..

* InsyaAlllah en Abu muaz...

* Wslm Lipis Lady..lagu ini kawan cari dalam ini juge..aok klik je syarikat muzik tu..

* Anak bijak kan tau susah senang mak bapok nye Mazru..

* 1988 kawan tengoh remaja belia..hehe@cikgu Saliza..

* En Sudu..bila nak megetea?..

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP