GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Ahad, 27 Disember 2009

Apa kenanya orang ini

Pagi semalam sedang kawan membuat rondaan kawasan disekitar terminal bas..ternampak lah oleh kawan ( orang lain pun nampak juga )..seorang yang mencangkung di penjuru simpang 3..berkedudukan agak bahaya kerana kawasan tersebut adalah selekoh berpenjuru lap bagi kaki kaki rempit..


Entah benda yang dia tunggu tak adalah sapa yang tau..berpakaian bolah tahan smart juga..amat tidak logik untuk dia menunggu bas disini..kerana dihadapan beliau itu adalah setesen bas..
.
** Pada amatan kawan kes ini biasa berlaku bila waktu persekolahan hampir tiba..mana nak kukau duit beli baju/seluar/kasut/setokin/singlet/baldi dan macam macam lagi..mungkin beliau tidak membuat persediaan yang rapi untuk ini..pada amatan kawan yang kedua pula..mungkin beliau frust kerana orang yang beliau sayang telah berkahwin dengan lelaki lain..

20 Merujuk kepada perkara diatas :

maiyah 27 Disember 2009 4:55 PG  

yolah tu.. erk betul ke pic ni, kalo botol.. mmg dia tgh tensen sen x mashukkk :D

ahsfantasy24 27 Disember 2009 5:56 PG  

huhuhuhu..
bhyegak neh abg..
hrp2 die xkaco owg len da..huhu..

LIPISLADY 27 Disember 2009 6:05 PG  

Assalamualaikum, keh rasa dia sedang cari ilham untuk tulih sajak tuh, atau pun dia terssat dalam bandaraya Jerantut..

Fadh 27 Disember 2009 7:01 PG  

mungkin itu echam atau endiem? hahaha

boleh jadi mat bangla x?

Sharinginfoz 27 Disember 2009 8:26 PG  

macam2 kan kehidupan katakan... click ur hp.. bosan2 singgah le sini...

eeeda 27 Disember 2009 8:36 PG  

Logik gak tu... tapi kot ya pun jgn menempah maut pulak....

abu muaz 27 Disember 2009 9:16 PG  

mungkin sedang fikir nak ambil satu lagi enjin jet....

UstazCahaya 27 Disember 2009 10:45 PG  

Salam ziarah;-)

Teringat zaman saya muda2 dulu (sekarang pun masih muda), masa tu duk asrama, malam2 hujung minggu, asrama sunyi. Saya dan beberapa kawan suka baring kat jalan, tengok langit. Indah sekali langit malam;-)

Psst: Abu Muaz, sekarang hanya Peguam Negara yang boleh bercakap pasal jet;D

Finaz 27 Disember 2009 2:05 PTG  

sekali nengok macam nak ek-ek jer..haha

p/s:sowee aok saya busy sgt lama tak jengah blog favorite nih..

a kl citizen 27 Disember 2009 4:52 PTG  

assalammualaikum

tak gi tanya ke?...

YASSIN SULAIMAN 27 Disember 2009 5:23 PTG  

Bukan ke geng myamar, kemboja dok pun vietnam tu kawan rasa.. soh dah tu sebab geng tu buat gaya macam tmpt dema je..

pakcik kordi 27 Disember 2009 8:13 PTG  

cm tensen aje beliau tersebut boss?

Cikgu Jang .. 27 Disember 2009 8:40 PTG  

biar le....nak hilangkan stress tu....

al-lavendari 27 Disember 2009 9:38 PTG  

saya suka komen abu muaz dan finaz. dua komen dari sudut yang berbeza untuk satu gambar yang sama. itu je lah komen saya.

sonata anak kancil 28 Disember 2009 12:21 PG  

maka berkatalah kepala otaknya:

macamana aku buat selekoh lagi tajam...biar rempit lagi sedap...terus lipat maut!

Miecyber @ Sudu 28 Disember 2009 12:31 PG  

Mungkin beliau sedang menguji ilmu kebal beliau.Semuga beliau berjaya...

Mazru Majid 28 Disember 2009 1:33 PG  

relevan,
agaknye ade la aroh yg sotnye..

Webmaster@Echam 28 Disember 2009 4:28 PTG  

errr... kawan rase dia ade masalah mental ni....

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP