GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Jumaat, 25 Disember 2009

Misteri kehilangan Enjin mesin rumput

Pernah satu ketika dahulu semasa kawan menjadi stor keeper..kawan diamanahkan untuk menjaga semua kelengkap barangan alatan kerja..penyapu,sabit,pongkis,sarung,chop sawit,wheel barrow,stim roll dan juga beberapa biji mesin rumput..

Bila berlaku kerosakan mesin rumput pasti akan ada terjadi kehilangan pada komponen enjin mesin terbabit..condition rod boleh hilang piston pun hilang..ada ketika block pun hilang..

Mesin terpaksa diistiharkan kondem..pandai pandai lah buat report bagi menyelamatkan diri daripada audit..

Siasat punya siasat komponen enjin mesin rumput tersebut tidak kemana..vendor simpan dalam guni untuk membuktikan bahawa komponen terbabit tidak hilang..

Macam itu..tapi kes terbaru ini mesin jet pejuang pun boleh hilang..maka kawan pun tidak hairan sangat..cuma berfikir macam mana lah dia orang adjust boleh lepas ke luar negara pulak tu..nak kata masuk dalam guni muat ke..hehe!

13 Merujuk kepada perkara diatas :

pakcik kordi 25 Disember 2009 2:05 PTG  

pelik juge ye...koi sgt musykil la incik boss....

maiyah 25 Disember 2009 3:02 PTG  

mmg ada yg x kene, pasti org atas pun terlibat

YASSIN SULAIMAN 25 Disember 2009 3:16 PTG  

kampung kawan dulu penoh hilang mesin getoh keping ...dema cari merata2 tmpt rupa lepas ke pokok ara doh buat muja nombor hehehehehe...

sonata anak kancil 25 Disember 2009 4:39 PTG  

aku pun pelik - pelik betul la...pulak tu sekarang baru terngadah!

hans 25 Disember 2009 5:06 PTG  

itulah rasuah namanya
sebab barang besar gedabak kut

abu muaz 25 Disember 2009 5:56 PTG  

dulu mana ada guni besar. sekarang karung guni boleh muat enjin jet dan enjin kapalselam.

LIPISLADY 25 Disember 2009 11:59 PTG  

Assalamualaikum, keh rasalah deme tuh buat sup gearbox enjin pesawat tuh, kongsi ramai2...

seroja jingga 26 Disember 2009 1:26 PG  

mungkin mondo magic atau david coperfield tolong kot!

eeeda 26 Disember 2009 1:43 PG  

Semua pengomen kat atas do heran...
Koi tak heran dah...
Tu semua keja manusia pengkhinat bangsa...

Miecyber @ Sudu 26 Disember 2009 5:37 PTG  

Mula-mula ATM jual Enjin Jet pastu nanti jual rahsia keselamatan negara pulak..Haru....

Cikgu Jang .. 26 Disember 2009 8:26 PTG  

dioa org pakai ilmu ghaib tu bang...belajo ngan ahli silap mata..

Lina 29 Disember 2009 12:09 PTG  

itular sy pun musykil jg camne ye diorg buat ke diorg minta bantuan david copperfield hehehe

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP