GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Selasa, 29 Disember 2009

Berkira kira di tahun baru 2010

Congak punya congak dah hampir sangat ke Tahun baru 2010 ( Tahun orang putih )..Cepat sangat masa berlalu..

''Apa azam tahun baru aok weh'' tanya rodong kome kepada en Karim seorang wartawan sambilan..

'' Berhenti merokok '' jawab en Karim selamba..

Begitulah azam en Karim setiap tahun untuk berhenti merokok sejak 28 tahun berlalu..

14 Merujuk kepada perkara diatas :

miji 29 Disember 2009 6:01 PTG  

biaselah tu azam je lebih, buatnyer payah... hehehehehe....

a kl citizen 29 Disember 2009 6:12 PTG  

assalammualaikum

sekurangnya en karim tak lupa nak berazam

Cikgu Jang .. 29 Disember 2009 8:05 PTG  

berazam kena hebat...buat tak buat lain cerite....tahun depan ade lagi..kalau sempatlah....hehehe

YASSIN SULAIMAN 29 Disember 2009 8:10 PTG  

Maru azam gitu...heheheh keknya serupa juga dgn azam kawan hahahaha

Aida Ali 29 Disember 2009 9:29 PTG  

Tahun baru datang dan pergi. Walaupun tak menyimpan azam, yang pasti kita sentiasa diburu masa...

al-lavendari 29 Disember 2009 10:23 PTG  

satu hari ni en karim tu akan berhenti merokok ... percayalah cakap saya !

maiyah 30 Disember 2009 1:00 PG  

rokok?.. mmg payah le jwpnya

LIPISLADY 30 Disember 2009 2:01 PG  

Assalamualaikum, tahniah en karim dan teruskan berazam..

pakcik kordi 30 Disember 2009 8:47 PG  

aikss..same je azam beliau dgn koi ni boss?gone nie?pueh dh koi cuba stop ngisap rokok.tp,tidak berhasil....

wakparpu 30 Disember 2009 10:08 PG  

Kurangkan cuti...banyakkan MC...

abu muaz 30 Disember 2009 11:19 PG  

tukar nama lagi baik sempena tahun baru. Nama mohamad Azam.

kiki lala 4 Januari 2010 6:01 PTG  

harap2 en karim dapat menyempurnakan
azamnya tahun 2010 ini...

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP