GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Khamis, 4 Februari 2010

BerMC didalam Cuti Tahun

Kedengarannya amat pelik..tapi itu lah hakikat..malam semalam kawan ke sebuah Klinik Swasta untuk mendapatkan ubat yang biasa biasa kawan makan..Ubat sakit sendi urat..Oleh kerana kaki kawan ada rasa denyut denyut dengan sakit yang terasa suam suam sahaja..maka terpaksa juga kawan membuat pemeriksaan doktor dengan makna ( doktor lah yang memeriksa kawan ..takut tersalah ayat ).

Setelah siap diperiksa oleh doktor yang beketurunan India Muslim itu beliau berkata kepada kawan..

Doktor : Oke..Saya bagi awak 2 hari MC..sebab ini sakit kena banyak rehat..

Kawan : Tapi Doktor..saya dah bercuti tahun 2 hari..

Doktor : Ohh..itu tak menjadi hal..Awak boleh batalkan cuti tahun tersebut..

Kawan : Kalau Doktor tak bagi MC pun ok ke?..

Doktor : Tak boleh..Saya terpaksa bagi juga..ini prosedur sebab awak sakit..nanti jadi apa apa hal siapa susah..

Oleh kerana malas nak berpanjangan kawan ambil juga MC tersebut..dan kawan berMC dalam bercuti tahun.. ( malas nak padam rekod kerana cuti tahun yang tahun 2009 masih lagi berbaki.. )

*** Dan akak kat rumah tidak boleh mengarahkan kawan sewenang wenang sebab kawan MC..kena banyak rehat..

16 Merujuk kepada perkara diatas :

redNing 4 Februari 2010 9:00 PG  

selamat bercuti & ber mc

Miecyber @ Sudu 4 Februari 2010 9:01 PG  

Semuga aok cepat baik yak...

aRien de GreaT 4 Februari 2010 9:35 PG  

haha..ayt last tu ...amboi uncle...huhu

pakcik kordi 4 Februari 2010 9:42 PG  

akak tk blh pksa2 abg relevan sidai kain ok....lps dua hari ni br boleh....hahahaa...

endiem 4 Februari 2010 9:46 PG  

dua hari ni lepaslah aok dari jemur kain baju yek.

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ 4 Februari 2010 10:46 PG  

pesan kat akak~
bwk2 byk besabo ngan kerenah abg relevan ni eh~
t dia da sembuh bru bley blasah~

Akuanakpahang 4 Februari 2010 11:18 PG  

Selamat berMC juge drp kawan, kaki sakit tak pe jgn jari jemari susah nak up date blog hehehe....

relevan 4 Februari 2010 12:04 PTG  

* Selamat redNing..

* Tq Mie..

* Hehe aRien..

* Uihs..Pakcik kordi..

* ye endiem..

* Adoii..aYu..

* Jari jemari orait je en Yassin..

Finaz 4 Februari 2010 3:57 PTG  

isk..isk..aok sakit ker? Oh Alangkah kesiannya kat aok... takpelah rehat ok!

sI tEDI 4 Februari 2010 4:43 PTG  

setuju dgn doktor tu.

ada staff yg di beri MC tapi ergi kerja. tiba2 pengsan!

eeeee.. geram betul!

sI tEDI 4 Februari 2010 4:43 PTG  

setuju dgn doktor tu.

ada staff yg di beri MC tapi ergi kerja. tiba2 pengsan!

eeeee.. geram betul!

Cikgu Jang .. 4 Februari 2010 9:04 PTG  

la.....ngape tak ambik mc dulu ..pastu tambah dgn cuti tahun...

piewahid 4 Februari 2010 9:59 PTG  

org badan sihat dpt MC mmg ok sbb dia ngelat tapi kalu MC sbb sakit, stakat berehat menahan sakit je la..

semoga cepat sembuh!

Hashim Zabidi 4 Februari 2010 11:09 PTG  

Tak cukup 2 hari. Hari ke 3 gi lagi jumpa doktor dapat lagi 2 hari dan begitulah seterusnya, ha ha ha

Mazru Majid 5 Februari 2010 3:23 PG  

mekasih belanjer koi makan ptg tadi weh...

aok bercuti rupenye patutlah panjang ngat langkahnye yak..hehe

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP