GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Jumaat, 5 Februari 2010

Senyum pagi Jumaat ( Mesej diawal pagi )

Sms 1

Akak : Abang !..beli ikan patin hari ini..jangan lupa daun kesing..daun kesum ada belakang rumah..jiran punya..

Kawan : Okes..

Sms 2

En. Tajuddin : Operasi pagi ini jangan lupa tong Dewan..

Kawan : Okes

Sms 3

Mat Zaidi : En.Gua Mc ini hari..cari lain pengganti..

Kawan : Okes..

Sms 4

Aku yang kecewa : Abang tak nak ada berhubungan dengan saya lagi ke?..

Kawan : Okes..

Sms 5

Akak : Abang jangan lupa ikan patin tau..

Kawan : Okes..

Akak : Apa yang Okes Okes ni Abang weh..

*** Adakala itu je yang sempat bila menjawab SMS.. Okes okes..!



28 Merujuk kepada perkara diatas :

Akuanakpahang 5 Februari 2010 9:19 PG  

Supa laa kwan nei kadang malas ngat jawab mesej mata tak clear okey...

Anuar Abdul Aziz 5 Februari 2010 9:47 PG  

paling panas hati,bila (bersms) lain yang ditanya lain yang dijawap..terpaksa ngulang2 hantar dan ngulang2 bayor

Hamzah Abd Hamid 5 Februari 2010 10:13 PG  

ok lah tu, sekurang2nya jawab jugak lah ! ni ada sms kawan tahun 2007 pun masih tak berjawab.

Miecyber @ Sudu 5 Februari 2010 10:21 PG  

Kawan sokmo guna perkataan "Yokies"...

relevan 5 Februari 2010 10:24 PG  

* Aiseh en Yassin..tambah power cermin mata lagi..

* Heh heh en Nuar..susah menjawab mesej orang orang pelik...terutama sahabat2 radio yang pelik..

* Takper en Hamzah..itu dah jadi koleksi mesej yang antik tu..

* Yokies Mie ! macam brands makanan ringan je bunyinye..

endiem 5 Februari 2010 10:28 PG  

handpon buat penyakit, tekan k kelur l

fikaryna 5 Februari 2010 10:45 PG  

hehe..kita okes la tuh..kalau k jer..

pakcik kordi 5 Februari 2010 11:42 PG  

sibuk le tu....heheh...

okes!okes!okes!

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ 5 Februari 2010 11:49 PG  

ikan patin satu~
wakakaka~

bro~
tumpang makan uma ko arini~

relevan 5 Februari 2010 12:40 PTG  

* Cempak je hp berpenyakit tu endiem..

* Okes Fikaryna..

* Okes en Abu Muaz..

* Okes redNing..

* Okes Pakcik Kordi ..selamat memancing..

* Meh aYu..patin panggang pun ada..

relevan 5 Februari 2010 2:58 PTG  

* ' K ' lagi ringkas dan padat..@Tedi

relevan 5 Februari 2010 4:07 PTG  

* Kadang kadang terbz..Fahim!

Finaz 5 Februari 2010 4:10 PTG  

Aok realize tak yg bunyik 'okes' tuh dekat2 dgn bunyik 'Oh Kiss' hehee...

relevan 5 Februari 2010 4:24 PTG  

* Ha ha Finaz..awak pandai..!

Miecyber @ Sudu 5 Februari 2010 4:32 PTG  

Finaz : Kalau "Yokies" goner pulok Finaz?

relevan 5 Februari 2010 4:45 PTG  

* Haaaa ! Finaz..jawab en Miecyber @ Sudu tanya tu..Mie..aok p tanya dia kat blog beliau..

Cikgu Jang .. 5 Februari 2010 7:33 PTG  

bior tak okeypun takpe...janji jawab ok...

Finaz 5 Februari 2010 7:57 PTG  

Mie - haha.. ekceli dr awal lg masa saya baca komen aok tuh saya dah terpikir dah yg "yokies" mcm bunyik seorg Mat Hip Hop ckp YO! Kiss hehehe... (since u asked so i bgtau lah..heeee...)

p/s: relevan, apa nak jadik otak saya nih isk..isk..

relevan 5 Februari 2010 9:47 PTG  

* Betul amat tu cikgu Hj ..Okes jer..

* Anda mempunyai otak yang sangat telus Finaz..

sonata anak kancil 5 Februari 2010 11:12 PTG  

ko tulis/eja juga : okes...
aku? tulis : k aje!!!macam tak sempat benar la nak jawab....

kelompen 6 Februari 2010 12:04 PG  

ada gak yg kena jawab karangan kan kan..auw

relevan 6 Februari 2010 7:34 PG  

* ' K ' Lagi ringkas padat dan cepat..@ SAK

* Okes Kelompen..

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP