GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Isnin, 22 Februari 2010

Menjawab tag Finaz

Ndak tak ndak kawan menjawab lah juga tag dari Finaz ini..Terima kasih ye Finaz..Heh heh dibawah ini kawan nak kenakan 8 orang pulak..mereka mereka kena lah menjawab juga..jika tidak mereka mereka ini kawan sumpah jadi tv plasma 49 inci..

1 - adakah anda rasa HOT???
Sekarang tidak ..sedikit masa lagi dah tentu sebab kepanasan enjin lori mencapai tahap kepanasan melampau..

2 - upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!

3 - cerita pasal gambar

Menarik apa gambar macam ini meski pun komputer kawan ini dah ketinggalan 10tahun kebelakang tapi window ini tetap profesional..

.



4 - bila kali terakhir anda mkn pizza?


Kawan rasa dah 4 tahun sudah makan pizza ini..tu pun adik belanja..lagi pun kawan suka makan lempeng tepung colek sambal budu..

.




5 - lagu terakhir anda dengar

Kau lah Kekasih ku..AXL macam sedap je lagu ni.. ( Lagu jiwang zaman Pakcik Kordi muda muda dahulu )

.

.



6 - ape yg anda buat selain menyelesaikan tag ni
Tak ada benda lain yang kawan nak buat ...fokas kepada tag ni jer..

.




7 - selain nama sendiri, anda di panggil nama ape

a) Kapak b) Lancelot c) Pak Ngah d) Habib e) Tengku Relevan..akak kat rumah panggil Abah nye..

.




8 - tag lg 8 org ....
Beres..
1. Cikgu eeeda 2. Bewak Komando 3. en Yassin 4. Mazru 5. Tedi 6. redNing 7. Cikgu Sonata dan akhir sekali jeng! jeng! 8. Ayudeathwish

.



9 - siapakah org no.1 kpd anda
Cikgu eeeda rodong satu daerah..cuma satu kali berjumpa dan dia pula yang belanja kawan minum..

,




10 - katakan sesuatu mengenai org no.5
Tedi seorang blogger yang sungguh aktif..adakala tak sempat nak kejar untuk membuat komen dalam entri beliau..

.




11 - no.3 ade hubungan dgn sape?

en Yassin tak boleh nak berhubungan denga sesiapa dah..nanti kena peluku dengan antan lesung batu..

.




12 - bagaimana pula dgn no.4

Ok en Mazru ni..tak banyak cerita tapi ada banyak rahsia yang kawan perlu cungkil lagi dan lagi..

.




13 - pesanan kepada org no.6
Jangan tunggu lama lama redNing..

.




14 - kata2 cinta utk org no.2
Tak kuasa kawan ..dah lah bewak..

.




15 - adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan
Tidak sama mungkin mereka ini pun tidak mengenali antara satu sama lain..bagus tag ini akan mengeratkan lagi Silaturahim..

.




16 - berikan 5 yg anda tau tentang org yg mengtag anda

1. Manis 2. Suka buat lawak 3. Kuat gelak sorang sorang 4. Rajin buat entri 5. Tak mudah mengalah..

.




17 - persamaan antara KAMBING dan LEMBU

Berlainan sangat..kambing tak suka mandi manakala Lembu pula suka bermain ditepi tepi jalan ( berkelayor )

.




18
- perasaan anda wat tag ni
Gembira kerana dapat 1 entri dikala ketandusan idea idea ( Terima kasih sekali lagi untuk Finaz )

.




19 - adakah anda tau si razman itu sengal
Tak tau..nampak dia ok saja.. ( Macam lah kawan ni kenal si Razman tu )

.




20 - GAY or LESS
Amenda ni?... yang kawan tau LESS banyak kat supermarket LESS 50% 20%..

.




*** Untuk yang 8 orang blogger yang ternaik nama untuk di tag tadi..boleh lah menjawab dalam kadar tempoh yang bersesuaian '' sebab utamakan yang lebih utama dulu''.. jika tiada berani menjawab maka surat tunjuk sebab akan dikeluarkan adanya... heh heh!

23 Merujuk kepada perkara diatas :

Daun Bidara 22 Februari 2010 8:42 PG  

awat jadi lagu ni susah nak baca

Daun Bidara 22 Februari 2010 8:47 PG  

nanti daun tanya finaz dia gelak berapa harkat

relevan 22 Februari 2010 8:56 PG  

* Masalah teknikal html melanda jap lagi ok lah tu Daun..hehe!

Akuanakpahang 22 Februari 2010 9:15 PG  

Kawan kena memteleoh dulu cerita aok nei...heheheh ari ni bz sikit nanti jap lagi akan kawan hayati... skg tak tak sempat hehehe......

biawak komando 22 Februari 2010 9:15 PG  

kakakakahhh!!apsal kome kena jugek ni?abang kapak zalim!kejam!kaaaaahh!!!!!!ahahahhaa....ok tkpe..demi menunjukkn keberaNian kome, kome buat!yeahh!!abang kapak relevan mmg sempoi!

relevan 22 Februari 2010 9:29 PG  

* Study dulu tag itu en Yassin..bukan apa ..ini untuk menambah jalinan kita antara bloggers..

* Aok kena jawab dengan secepat mungkin ye bewak...wakaka!

Finaz 22 Februari 2010 10:26 PG  

ahahhaha giler funny! (pecah perut saya nahan ketawa hehehe..)

Mulai arini saya nak panggil aok Lancelot lah (ahahahahhahahaha..)

Lancelotttt, saya paling suka jwpn aok no14 & no20 kelakar sangat

Timakasih aok sebab sudi jwb!

Akuanakpahang 22 Februari 2010 11:35 PG  

Kawan dah jawab keknya jawapan merapu aje betul dok kawan tak tau cer aok tengok mengkala saloh kabor hehehehe..

http://akuanakpahang.blogspot.com/

LIPISLADY 22 Februari 2010 12:01 PTG  

Assalamualaikum, hebat jawapan tag aok nih...gembira keh membacanya..lama keh tak menzeroh aok...en Relevan..

ezzati 22 Februari 2010 12:19 PTG  

kapak??tengku relevan??byk tul nama panggilan

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ 22 Februari 2010 1:01 PTG  

mengapakan aku di tag~
ces2~

hahaha~
tetibe aku di serang penyakit ganjil~
kesannyer~
aku tak reti mengeja n membaca~
so tak dapat nak wat tag ni~
ades~

sorry sgt2~
(>_<)"

Alimaz-Kembara Terasing 22 Februari 2010 4:15 PTG  

salam ziarah pok cik......tag jgn tak tag

zetty 22 Februari 2010 4:24 PTG  

sape2 y xwat kene bg surat tunjuk sebab...sy sokong itu..hihihhi

deus X machina 22 Februari 2010 4:55 PTG  

koi tag kak finaz
kak finaz tag aok
satu hantaran lintang yang menarik
erk888

relevan 22 Februari 2010 5:54 PTG  

* Sila kan menjawab redNing..jangan malu2..

* He he Finaz..Lancelot adalah seorang pahlawan dizaman pemerintahan King Arthur dulu.. sir Lancelot..kawan kurang pasti Lancelot ni orang jahat ke orang baik..

* Terima kasih en yassin..

* Wslm Lipis Lady..kome tau aok bz senalor2..takper2..

* Macam tu lah ezatti nasib pada nama kawan..

* Elok ko p berubat dulu ayu ..nampak ganjil sungguh penyakit ko tu..nanti jadi tv plasma kawan tak tau ek..

maiyah 22 Februari 2010 11:01 PTG  

jawab jgn x jwb nnti kene tnjuk sbb hee

Mazru Majid 23 Februari 2010 2:27 PG  

ah yer weh...tag echam arite pun koi tak buat lagi..sampai tag ni pulok...adeii...

hehe mekasih la weh

relevan 23 Februari 2010 11:13 PG  

* Salam Alimaz...tag juga jgn tak tag..

* Yer Mie..Kelakor kat Finaz..

* Betul zetty..barang siapa yang tak menjawab pasti kena..

* Gol ke tak ni deus..

* Suka jangan gelak ye kiki..

* Surat tunjuk sebab dah lama stanby ni Maiyah..

* Jawan Echam punya tag dulu Mazru..jangan sampai kena double tag..

sonata anak kancil 23 Februari 2010 3:40 PTG  

dalam ramai - ramai orang di alam maya ni....cikgu sonata jugak ko pilih yer!....insyaAllah --- cikgu kan rajin & akur...tak nak kena hantar surat tunjuk sebab....tapi kawe simpan dulu yer....buat bersabo dulu...kawe kena cari2 isi nak jawab...macam nak buat karangan Bahasa....

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP