GILA GAJET II


Terkini dari relevan Sokmo

Oh Gasak! ( Gosip Hiburan Terkini )

Carian dalam blog ini

Ahad, 7 Februari 2010

Undangan majlis perkahwinan pada musim Tahun baru Cina

13hb Feb 2010

1. Rumah en. Kamaruzaman bin Piei ( daerah Temerloh )
2. Rumah en. Mahmud bin Maso'od ( daerah Maran )
3. Rumah Mak Chu Lebar ( Jiran )
4. Rumah Kak Zaitun ( Jiran dekat rumah abah )
5. Rumah Kak Rose ( Kakak ipar di Rawang selangor )

14hb Feb 2010

1. Rumah en. Idris bin Sulaiman ( daerah Kuantan )
2. Rumah en. Abd Manaf bin kelipot ( daerah Jerantut )
3. Rumah Makcik Jamar ( Jiran )
4. Rumah Siti Fatimah bt Mat Zain ( daerah Maran Jengka 3 )
5. Rumah Karim bin Mat Noor ( daerah Jerantut )
6. Rumah Nadarajan a/l Subbiah ( rakan pekerja )

15hb Feb 2010

1. Rumah en. Mahmud bin Md Diah ( daerah Temerloh kampong Lama )
2. Rumah en. Zakaria bin khatib Seman ( daerah Temerloh )
3. Rumah en. Abd Razak bin Deraman ( daerah Jerantut )

** Adoiiii...~~

18 Merujuk kepada perkara diatas :

ummi humaira 7 Februari 2010 9:03 PG  

salam ..

memenuhi undangan tu wajib , tp kalu dah satu hari 5 undangan n jauh2 belaka , terkejar ker untuk memenuhi semua sekali ????
camna nk buat tu

Finaz 7 Februari 2010 9:24 PG  

wahhh...kenyang lah cenggini..

abu muaz 7 Februari 2010 9:37 PG  

bagusla mendirikan masjid sangat dituntut agama.

sonata anak kancil 7 Februari 2010 10:18 PG  

aku tahu negeri pahang sangat luas...undangan kena pegi jugak walau jauh ...kalau tak boleh gi...angpau merah kasi pegi....!

kelompen 7 Februari 2010 10:19 PG  

yo beb
gantung periuk belanga kuali la yak
makan free te..
ok gitu kan kan
bukan slalu
adios..

Cikgu Jang .. 7 Februari 2010 1:21 PTG  

puas le awok makan lauk kari yek...

piewahid 7 Februari 2010 1:44 PTG  

deme ni kalu masuk btanding pilihanraye mboh menang ni. paling dok pun, grenti xilang deposit...
1 malaysia ni kenei deme sbenornya.

maiyah 7 Februari 2010 2:56 PTG  

pas bajet.. rumah pertama 4 suap nasi.. rumah kedua 3 suap n seterusnya

konyang porut satu hari

Akuanakpahang 7 Februari 2010 5:15 PTG  

habis tanah jadi hak milik kekal hehehe bercucuk tanam sebaiknya.

hai 7 Februari 2010 6:52 PTG  

10-11 bulan lagi dapat plak jemputan berendoi ke bercukur jambul...makan lagi!!

aRien de GreaT 7 Februari 2010 8:08 PTG  

uncle..apsal ramai benor org yg kenal uncle nih kawen rya cine nih??ape kes nih??heheheh...nk ong ker??hehee

Hashim Zabidi 8 Februari 2010 12:22 PG  

abis! tunggu dia orang jemputlah baru pegi...sedaplah aok, ha ha ha

Miecyber @ Sudu 8 Februari 2010 7:00 PG  

Makan luo lah nampoknya aok Relevan dalam 3 hari ter..Jimat tu....

endiem 8 Februari 2010 9:32 PG  

tiga hari tak payah memasak.

Hamzah Abd Hamid 8 Februari 2010 9:52 PG  

itulah akibatnya orang pernah masuk konti ! awak mesti pergi semua kalau boleh dan jika tiada halangan. besar hati tuan rumah awak datang.

RnizaSulaiman 8 Februari 2010 10:34 PG  

best tu makan free tp kena kuar duit beli hadiah ekekekekekee

Anuar Abdul Aziz 8 Februari 2010 4:06 PTG  

makin membesor la aok en relevan..hehe

Catat Ulasan

Info,Berita,Hiburan yang Hangat dari Dalam dan Luar Negeri

Terima kaSih..kerana melayari relevan Sokmo

Catatan Popular

Ikut rapat rapat

Google+ Followers

MENARIK PERHATIAN

Segala penulisan dan gambar gambar di dalam blog ini bukan lah hak sepenuh penulis..barang siapa yang mendapat kesusahan yang teruk seperti terjejas akal minda dan fikiran selepas melayari blog ini bukan lah tangunggan penulis..di atas apa jua komen yang menyentuh sensitiviti seperti memporak peranda kan kesejahteraan..penulis juga tidak akan bertanggung jawab..

Sekian Terima kaSih
original design by : relevan
modified by : relevan

  © Blogger templates The relevan Scripts Template by relevan Scripts 2010

Back to TOP